Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Het college op kernbezoek in Maarn en Doorn

Na Driebergen-Rijsenburg in april is Maarn op woensdag 6 juni de eerstvolgende dorpskern waar het college van burgemeester en wethouders het jaarlijkse kernbezoek brengt. Donderdag 21 juni is dorpskern Doorn aan de beurt. De dorpskernen Amerongen, Leersum, Maarsbergen en Overberg worden door het college bezocht na de zomerperiode. In april is het college al in Driebergen-Rijsenburg geweest.

Fietstocht
Over het programma in Maarn op woensdag 6 juni kunnen wij u alvast het volgende meedelen. Het college gaat fietsend door Maarn van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze fietstocht stopt het college op verschillende plaatsen om zo met de inwoners van Maarn in gesprek te komen. Over welke onderwerpen wilt u met het college in contact treden? Het dominoplan? Modernisering van het dorpscentrum? Wat gebeurt er met het voormalig gemeentehuis? Deze, en andere onderwerpen, kunt u tijdens het kernbezoek aan de orde stellen.
De stopplaatsen worden binnenkort in Gemeentenieuws en op deze website vermeld.
Ook is er een avondprogramma. Alle Maarnse verenigingen en inwoners van Maarn worden per brief uitgenodigd om deel te nemen aan het kernbezoek.

Let dus goed op uw brievenbus en noteer in uw agenda: Woensdag 6 juni - Maarn: in gesprek met het college Donderdag 21 juni - Doorn: in gesprek met het college

De komende weken leest u meer over de kernbezoeken in Gemeentenieuws en via deze website.