Ingezonden persbericht


Capital ID sponsort meest vooraanstaande internationale MRM- en DAM-symposium

Zwolle, 14 mei 2007 - Het Zwolse bedrijf Capital ID, specialist in het automatiseren van marketingprocessen, is een van de belangrijkste sponsoren van het Henry Stewart symposium in New York en Londen. De aanwezigheid op dit meest vooraanstaande internationale MRM- en DAM-symposium onderstreept Capital ID's leidende marktpositie.

Henry Stewart New York vindt plaats op 6 en 7 juni. Het is wereldwijd de meest toonaangevende conferentie gericht op DAM- en MRM-technologie. Meer dan 1000 gebruikers, experts en leveranciers komen tijdens het symposium samen in het Javits Center in New York. Daar krijgen ze de kans om best practices uit te wisselen, te netwerken en alle leidende DAM- en MRM-leveranciers te ontmoeten, waaronder dus Capital ID. Henry Stewart Londen is op 28 en 29 juni. Hier zal Dennis Steen, commercieel directeur van Capital ID, een van de keynote speakers zijn. Hij gaat in zijn lezing in op de specifieke uitdagingen van marketingmanagers binnen ondernemingen en laat een aantal succesvolle praktijkverhalen over de combinatie van DAM en MRM de revue passeren.

Dennis Steen: "Capital ID is één van de leidende spelers op het gebied van MRM en DAM, met een sterk groeiend internationaal klantenbestand. Op het Henry Stewart symposium zullen vooraanstaande experts hun licht laten schijnen over trends en ontwikkelingen op het gebied van MRM en DAM. Als Capital ID kunnen we hier niet ontbreken. In New York zijn we daarom Gold Sponsor en in Londen zelfs Platinum Sponsor."

"We zijn zeer content met onze sponsor Capital ID", aldus John Gaylor, managing director van de Henry Stewart Events. "Hun investering in Henry Stewart New York en Londen is een bewijs van hun toenemende marktaandeel aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. We zijn blij met hun betrokkenheid bij onze vooraanstaande conferentie."

Voor meer informatie over het Henry Stewart symposium: www.damusers.com.

Capital ID BV - Assiesplein 1- 8011 XD Zwolle
Tel: 038-4229999 - e-mail: info@capitalid.nl - internet: www.capitalid.nl Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd 'ID manager' is Capital ID marktleider in Nederland op het gebied van Marketing Resource Management (MRM) en Digital Asset Management (DAM). Daarnaast biedt het bedrijf diensten op het gebied van e-commerce en online marketing. Tot het klantenbestand van Capital ID behoren onder andere Randstad, Starbucks, ABN Amro, SNS Bank, OTTO, BCC en diverse hogescholen. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen, Marc van Ballegooijen en Andrey Prins. Het bedrijf is gevestigd in Zwolle en heeft twee werkmaatschappijen: ID manager en ID interactive. In een rapport noemde internationaal onderzoeksbureau Gartner Capital ID als een van de bedrijven die in 2007 gevolgd zal worden en die grote kans loopt om in het Gartner Magic Quadrant te worden opgenomen. Voor meer informatie zie www.capitalid.nl. Over ID manager
ID manager is een standaard Marketing Resource Management (MRM) softwareplatform voor het automatiseren van marketingcommunicatieprocessen. Met behulp van ID manager kunnen marketingactiviteiten van A tot Z worden gecontroleerd en gemanaged. Dit levert bedrijven veel voordelen op. Zo is er meer grip en controle op marketingactiviteiten, kunnen materialen efficiënter worden geproduceerd en wordt de interne organisatie maximaal gefaciliteerd. De afgelopen jaren kozen bijna alle verzekeraars en hogescholen, diverse internationale uitzendorganisaties, grote retailers, ICT-bedrijven en banken voor ID manager om hun marketingactiviteiten te organiseren. ID manager is onderdeel van Capital ID. Voor meer informatie zie: www.idmanager.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Frieda Zieleman - tel: 055 3663034 - e-mail: frieda@influx-pr.com Of Capital ID - Dennis Steen - tel: 06 51420626 - e-mail: d.steen@capitalid.nl