PERSUITNODIGING TNT POST: lancering www.iconenvandepost.nl

21.05.2007 / 14:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Tnt post

Tnt post

http://www.tntpost.nl/

Persuitnodiging

Beste,

Van 6 tot en met 10 juni aanstaande vormt Las Palmas aan de Kop van Zuid te Rotterdam het decor van de nieuwe designbeurs Object Rotterdam. Zo'n 30 toonaangevende galeries uit Italië, Frankrijk, België en Nederland tonen tijdens deze beurs hun topstukken op het gebied van hedendaags design, keramiek, glas, zilver, autonome projecten, etnografica en sieraden.

TNT Post grijpt de opening van deze beurs aan voor de lancering van www.IconenVanDePost.nl. Vormgeving speelt al heel lang een belangrijke rol in de uitingen van TNT Post. Elke Nederlander maakt dagelijks bewust of onbewust kennis met het uitgekiende ontwerp van postzegels, brievenbussen, bedrijfskleding, auto's en gebouwen. Met deze ontwerpen wil TNT Post kwaliteit, klantgerichtheid en innovatiekracht uitstralen. Dit doordachte vormgevingsbeleid stamt uit het begin van de vorige eeuw. Sindsdien heeft TNT Post een stuwende rol gespeeld in de ontwikkeling van het ontwerpvak en het culturele klimaat in Nederland. Het bewijs daarvan levert www.IconenVanDePost.nl, een ontdekkingsreis door de moderne Nederlandse kunstgeschiedenis aan de hand van iconen van de post.

Hedy d'Ancona (oud-minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur), Wim Crouwel (ontwerper en oud-directeur van Museum Boijmans Van Beuningen) en Jan Pieter Tichelaar (Directeur van Koninklijke Tichelaar Makkum) zijn bereid gevonden om met een korte discussie over de stelling 'Maakt het bedrijfsleven voldoende gebruik van het creatieve potentieel in Nederland?' de lancering van deze nieuwe website te ondersteunen.

Graag nodigen wij u uit om de lancering en discussie bij te wonen. Dit vindt plaats op woensdag 6 juni a.s. om 16.00 uur in LP II, Las Palmas, Wilhelminakade te Rotterdam. Mocht u gebruik willen maken van deze uitnodiging dan horen wij dat graag voor maandag 4 juni aanstaande.

Aanmelden kan bij:
Michael Huyser van Object Rotterdam: info@objectrotterdam.com of 06 288 812 16 Toby Ellson van TNT Post: toby.ellson@tntpost.nl. of 06 200 100 49

Kijk ook op www.objectrotterdam.com voor meer informatie over de beurs.