Gemeente Geertruidenberg


De burgemeester nodigt u uit

Kom meepraten over uw wijk!

Burgemeester Matthieu Meijer nodigt u van harte uit om tijdens de wijkbijeenkomst in uw wijk mee te praten over de leefbaarheid van uw woonomgeving. In het kader van wijk- en buurtbeheer organiseert de gemeente Geertruidenberg jaarlijks wijkbijeenkomsten, waarin de burgemeester met u van gedachten wisselt over het woon- en leefklimaat in uw wijk.

Wijkplannen

In voorgaande jaren is samen met vele bewoners de inhoud van de wijkplannen bepaald. Hierin staan actiepunten die u belangrijk vindt voor het verbeteren van de leefbaarheid van uw wijk. In juni wil de burgemeester u informeren over de stand van zaken van projecten die al zijn opgepakt.

Samen aan de slag

In vorige bijeenkomsten is vaak gesproken over irritaties die onder bewoners leven. Veel problemen die naar voren zijn gebracht kunnen niet alleen worden opgelost door het treffen van maatregelen, maar hebben te maken met de gedrag van medebewoners. Daarom is de idee opgevat om een campagne te starten. Tijdens de komende wijkbijeenkomsten wil de burgemeester samen met u nadenken over de invulling van de campagne. U weet tenslotte wat er leeft in uw wijk! Met leuke bewonersacties, kunnen we samen een sprankelende en aansprekende campagne opzetten.

Laat deze kans om mee te praten niet liggen! U bent van harte welkom. De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en zullen tot ongeveer 22.00 uur duren. Vanaf 19.45 uur bent u al welkom voor een kopje koffie of thee.

Voor de inwoners van Hooipolder en Achter de Hoeven:

Woensdag 6 juni, Buurthuis De Schelf (Burg. Krijgsmangeerde 46).

Voor de inwoners van Raamsdonk:

Maandag 18 juni, Ontmoetingscentrum Raamsdonk (Kerkplein 5).

Voor de inwoners van Geertruidenberg:

Maandag 25 juni, De Schattelijn (Vismarktstraat 4a).

Voor de inwoners van Raamsdonksveer Zuid (Centrum, Nieuw Sandoel, Nieuwe Polder):

Dinsdag 26 juni, Dorpshuis De Haven (P. Breughelstraat 15).

Nadere informatie: Claudia van Dongen,coördinator wijk- en buurtbeheer, telefoon 0162 -579 691 of per e-mail c.vandongen@geertruidenberg.nl.