Ingezonden persbericht


Evenement 'Het Nieuwe Ondernemen-MVO in bedrijf'

Uitnodiging

Geachte redactie,

Woensdag 6 juni organiseert MVO Nederland hét evenement op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, 'Het Nieuwe Ondernemen-MVO in bedrijf'. Deze unieke dag voor en door ondernemers heeft als rode draad "aan de slag met MVO".

Tientallen ondernemers en adviseurs zullen de bezoekers helpen bij het beantwoorden van concrete vragen over MVO, zoals: Hoe kan ik duurzaam inkopen? Hoe verwerk ik MVO in de kernactiviteiten van mijn bedrijf? Hoe kan ik klimaatneutraal produceren? Hoe kan ik met MVO winst maken? Wat kan ik van de overheid verwachten? En van de banken en de accountants? Hoe betrek ik mijn medewerkers hierbij?

Op de Boulevard van Het Nieuwe Ondernemen vindt men tastbare voorbeelden van circa 70 voorbeeldbedrijven.

In de zogenaamde "Inhoudskamers" verzorgen topsprekers lezingen en debatten. Minister van VROM, mevrouw Jacqueline Cramer geeft na de eerste 100 dagen van het kabinet Balkende IV een reactie op het MVO beleid van de nieuwe regering. Michael Braungart, de bekende Duitse chemicus, zal op zeer verfrissende, humorvolle en innovatieve wijze het concept 'Afval is voedsel' verder uitdiepen.

Er zijn tientallen coaches beschikbaar om hun kennis en expertise te delen. Daarnaast is het mogelijk om te speeddaten met topondernemers en experts uit het MVO werkveld. Een masterclass voor branches maakt deel uit van het gevarieerde programma. Ook worden er verschillende sessies van 'MVO voor Dummies', een cursus voor wie de klok heeft horen luiden, maar..., gegeven.

Uiteraard willen we ook ú graag deelgenoot maken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Stuur ons per omgaande een email ( a.schneemann@mvonederland.nl) Wij sturen we u een inlogcode, waarmee u op de website van het evenement een persoonlijk programma kunt samenstellen. Als u inlogt op de website krijgt u automatisch een entreebewijs toegestuurd.

Wij hopen u een interessante middag te bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Annette Schneemann
MVO Nederland
Communicatie evenement 'Het Nieuwe Ondernemen - MVO in bedrijf' 06 226 09 502

www.het-nieuwe-ondernemen.nl