Ingezonden persbericht


Spectaculaire wervingsactie chauffeurs door Connexxion op treinstation Hoofddorp

Op woensdag 6 juni a.s. vindt op station Hoofddorp een actie plaats van Connexxion. Het bedrijf heeft in de regio Amstelland/Meerlanden opnieuw de aanbesteding gewonnen en zal daarom binnenkort de dienstregeling voor bussen in die regio uitbreiden. Het busvervoer neemt daardoor met 60 procent toe. Om de dienstregeling uit te kunnen uitvoeren, is Connexxion met spoed op zoek naar 300 buschauffeurs. Om de werving van deze chauffeurs bekend te maken, organiseert Connexxion op woensdag 6 juni een actie op het treinstation van Hoofddorp.

Connexxion heeft weliswaar voldoende bussen, maar te weinig chauffeurs. Daardoor zou iedereen straks toch met dezelfde bus moeten reizen. Dat zal leiden tot overvolle bussen. Om dit toekomstbeeld te illustreren, rijdt Connexxion op 6 juni met een overvolle bus met mensen op het dak en mensen die aan de bus hangen een aantal rondes op station Hoofddorp. We nodigen u graag uit bij deze actie aanwezig te zijn. We starten om 13:30 uur op treinstation Hoofddorp.

Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel het persbericht en fotomateriaal ontvangen, neemt u dan s.v.p. contact met mij op. Voor overige vragen en informatie, kunt u mij ook bereiken op onderstaande telefoonnummers.

Met vriendelijke groet,
Namens Connexxion

Marianne de Bruijn
020 4711511 / 06 14441398
marianne.de.bruijn@aca-jes.nl