Gemeente Hengelo

Aanleg drukriolering buitengebied

In opdracht van de gemeente Hengelo wordt door de aannemer Kanters BV voor circa 260 ongerioleerde panden in het buitengebied van de gemeente Hengelo riolering aangelegd. De betreffende percelen krijgen een aansluitpunt op het gemeentelijke rioolsysteem. Het project wordt uitgevoerd binnen een Design, Construct & Maintenance opdracht, dat wil zeggen dat de aannemer het ontwerp (Design), de uitvoering (Construct) en het onderhoud ervan (Maintenance) verzorgt. Kanters BV heeft reeds het gehele buitengebied van de gemeente Hengelo geïnventariseerd en dit verwerkt in een concept ontwerp. De start van de uitvoering staat gepland ná de bouwvakvakantie.

Om de communicatie met u als bewoner/belanghebbende goed te laten verlopen, worden er informatieavonden gehouden. Hiervoor heeft u per brief een uitnodiging ontvangen waarin de exacte locatie en het tijdstip van de informatieavonden wordt vermeld.

De informatieavonden vinden plaats op:

* 6, 7 en 12 juni in het Van der Valk Hotel
* 19, 20 en 21 juni in het Wapen van Beckum

Voordat de uitvoeringswerkzaamheden starten worden de bewoners/eigenaren van percelen ook bezocht door de medewerkers van Kanters BV. Tijdens deze huisbezoeken is er voldoende ruimte om vragen te stellen.
Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met het projectbureau van de aannemer Kanters BV, gevestigd te Hengelo. Dit projectbureau heeft Kanters BV speciaal voor dit project ingericht. U kunt hier dagelijks telefonisch terecht tijdens kantooruren van 08.30 tot 17.00 uur op het telefoonnummer (074) 256 7733. Voor dringende zaken kunt u buiten kantooruren contact opnemen met Kanters BV via het landelijke servicenummer op (0492) 46 9019.