Gemeente Bussum

Voorbereidingen terrein Zanderijweg

Voorbereidende werkzaamheden gedurende de maand juni

Op de plek waar de noodschool van de Zonnewijzer en de uitbreiding van het woonwagencentrum komen, het zogenaamde paardenweitje, wordt sinds afgelopen maandag gewerkt. Deze voorbereidende werkzaamheden duren ongeveer de hele maand; eind juni wordt de noodschool op het terrein geplaatst.

Op het terrein komt gedurende de bouwtijd van de Brede school, die op de Akkerlaan/Beeklaan komt, een noodschool te staan. De kinderen van De Zonnewijzer zullen hier ongeveer twee jaar les krijgen.

Ook wordt op dit terrein de uitbreiding van het woonwagencentrum gefaseerd mogelijk gemaakt. De eerste drie woonwagens zullen omstreeks september dit jaar worden geplaatst, de overige vijf als de noodschool weer wordt verwijderd.

Allereerst wordt het terrein afgegraven, zodat het op gelijk niveau komt met het huidige woonwagencentrum. Het terrein zal deels worden verhard en er komt een toegangsweg.

Overlast

De werkzaamheden zullen de nodige overlast veroorzaken. Omwonenden zijn hiervan op de hoogte gebracht. Uiteraard wordt de overlast waar mogelijk beperkt, voor het overige vragen wij om uw begrip en medewerking.

Voor meer informatie over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de projectleider uitvoering, de heer K. Taouali, tel. (035) 692 88 45.