Ingezonden persbericht


Fluke Networks Press Release

Fluke Networks' Nieuwe MicroScanner2 Cable Verifier reduceert testtijd en fouten

----------
Nieuwe MicroScanner2 Cable Verifier reduceert testtijd en fouten door 4 belangrijke testresultaten op 1 scherm weer te geven

Gestroomlijnd ontwerp en groter scherm bieden gedetailleerde visuele antwoorden voor belangrijke kabeltests

EVERETT, Washington, Verenigde Staten - Fluke Networks maakt de introductie bekend van de nieuwe MicroScanner2 Cable Verifier. Deze nieuwe kabeltester biedt kabelinstallateurs op één enkel scherm een visuele weergave van de vier belangrijkste testresultaten: kabellengte, wiremap, kabel-ID en afstand tot breuk of kortsluiting. Dit zorgt ervoor dat het testen sneller verloopt en het reduceert de kans op fouten, doordat de gebruiker niet moet schakelen tussen verschillende testmodi.

"De mogelijkheid om alle testresultaten tegelijk te bekijken levert tijdsbesparingen op en biedt technici een grotere nauwkeurigheid. Het stelt ons in staat onze klanten tegen lage kosten een optimaal functionerende installatie te leveren", zegt Kevin Kolinac, eigenaar van Communications Facilities & Design, Los Angeles, Californië, Verenigde Staten.

De nieuwe MicroScanner2 detecteert en toont de beschikbare services op de outlet die wordt getest, zoals 10/100/1000 Mbps Ethernet, POTS-telefoonservice of Power over Ethernet (PoE). Dit stelt technici in staat tijdens het installeren of het troubleshooten snel te bepalen of een probleem aan de bekabeling dan wel aan de service te wijten is.

"Wij installeren steeds meer wireless access points met PoE. De MicroScanner2 zal ons helpen om de bekabeling en de PoE-service tegelijk te verfiëren", vervolgt Kolinac.

Onhandige adapters behoren tot het verleden

Gebruikers kunnen met de nieuwe MicroScanner2 RJ-11-, RJ-45- en coaxkabels verifiëren en identificeren zonder dat ze adapters moeten gebruiken. De MicroScanner2 heeft ook een ingebouwde toongenerator, die zowel analoge als digitale tonen genereert, die compatibel zijn met de IntelliTone Pro Probe van Fluke Networks. Dit stelt de gebruiker in staat specifieke dradenparen en kabels op actieve netwerken nauwkeurig te identificeren.

Ontworpen voor hardhandig gebruik

De MicroScanner2 heeft een nieuwe robuuste ergonomische behuizing, waardoor het de juiste tool is voor elke werkomgeving. De rubberen holster beschermt de tool bij hardhandig gebruik en garandeert tegelijkertijd een comfortabele slipvaste grip.

Beschikbaarheid van het product

De MicroScanner2 is wereldwijd onmiddellijk leverbaar bij de verkooppartners van Fluke Networks. De nieuwe MicroScanner2 is beschikbaar als stand-alone tool of als onderdeel van een professionele testkit. Deze kit bevat een MicroScanner2, een IntelliTone Pro 200 Probe, zes Cable ID-afsluitingsapparaten (zowel RJ-45- als coaxconnectoren), een kabel met 8 klemmen voor het testen van niet-afgemonteerde kabels, RJ-11-, RJ-45-, en coaxpatchkabels, en een luxedraagtas.

Informatie over Fluke Networks

Fluke Networks levert innovatieve oplossingen voor het installeren, certificeren, testen, controleren en analyseren van kopernetwerken, glasvezelnetwerken en draadloze netwerken voor bedrijven en telecomproviders. Dankzij de veelomvattende Network SuperVision(TM) Solutions-lijn van het bedrijf krijgen netwerkinstallateurs, eigenaren en beheerders meer inzicht in het netwerk, waarbij snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks bevindt zich in Everett (Washington) en zijn producten zijn leverbaar in meer dan 50 landen. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com, of belt u ons op +31 (0) 20-7132984 (Nederland) of +32 (0) 2-402-2113 (België).

----------

Voor meer informatie of hoge resolutie fotomateriaal neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills / Inge Noijen

EMEA Channel Marketing Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+31(0)40-2366088 Carl@mills-advertising.com / inge@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com

Mills, Hughes & Partners
Tel: +31 - 40 - 2110110
Fax: + 31 - 40 - 2651020
Po Box 6310
5600 HH Eindhoven, The Netherlands
www.mills-advertising.com