Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Sportsteward, waarom niet?

Werken op het Kasteel, in de Kuip of Woudenstein. Helpen bij Monaco aan de Maas, de Rotterdamse Marathon?

Training
Wie wil dat nou niet! Woon je in de deelgemeente Feijenoord en ben je op zoek naar een training of een baan? Meld je dan aan bij de sportstewardtraining.

Goede sfeer
Als sportsteward begeleid je groepen supporters en bezoekers bij sportwedstrijden en grote evenementen. Jij bent gastheer of gastvrouw van de club, zorgt voor een goede sfeer op de tribunes en helpt mensen bij het zoeken van hun plaats. Bovendien ben je belangrijk voor het handhaven van orde en rust bij (sport)evenementen. Daarnaast help je bij de kaartcontrole, verleen je EHBO en regel je het verkeer. Een uitdagende en soms ook best moeilijke klus.

Een uitdagende training
Een steward wordt daarom goed getraind. In een uitdagend lesprogramma oefen je veel met situaties die vaak in de stadions voorkomen. Je loopt stage onder begeleiding van ervaren stewards en je leert veel over je eigen sportvaardigheden, bedrijfshulpverlening en andere zaken.

Aanmelden en kosten
De training is geheel gratis en duurt zes maanden. GeĂŻnteresseerd? Neem dan contact met Henk Medema, hoofd sportsteward promotion, via telefoonnummer (010) 425 25 85 of surf naar www.sportsteward.nl. Dit project is mede mogelijk dankzij subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.