Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

70 bezoekers voor Geen uitkering maar een eigen bedrijf

Zo snel mogelijk aan de slag gaan als zelfstandig ondernemer. Zon 70 bezoekers toonden deze ambitie tijdens de conferentie Geen uitkering maar een eigen bedrijf afgelopen donderdag 31 mei op de Hogeschool INHOLLAND.

Eerste keer
Het was de eerste keer dat zon conferentie plaatsvond in Rotterdam. Als gastheer traden op, René Kronenberg, portefeuillehouder Wijkeconomie van de deelgemeente Feijenoord en dr. Seyfi Özgüzel van SSNT-CCS*. Partners in dit project zijn ook het Regionaal Bureau Zelfstandigen / SoZaWe en Kenniscentrum Ecabo.

Contact
Mensen die de ambitie hebben om vanuit hun uitkeringssituatie een bedrijf te starten, kunnen contact opnemen met een van de bovengenoemde instanties. Ook kunt u bellen met de bedrijfscontactfunctionaris van de deelgemeente Feijenoord, de heer Aydin Gundogdu, via telefoonnummer (010) 291 60 59.

SNT - CCS is de partner van overheden en maatschappelijke organisaties die werken aan beleidsdoelstellingen gericht op de maatschappelijke participatie van (allochtone mede)burgers, jong en oud in de samenleving. Adres: Stationssingel 75a, Rotterdam