ID&T


Maak kans op een special Sensation edition Nintendo DS Lite

Ook dit jaar is Nintendo weer aanwezig op Sensation White. Tussen de verbazing, het dansen en het genieten door kun je voor een potje tennis, golf, voetbal of wat je maar wilt terecht in de Nintendo Area. Onze medewerkers vertellen je alles wat je wilt weten over het spelen op de
Wii: hèt revolutionaire nieuwe spelsysteem van Nintendo. Je kunt natuurlijk ook diverse games uitproberen op de Nintendo DS Lite.

Speciaal voor deze zevende editie van Sensation heeft Nintendo een Nintendo DS Lite - Sensation Edition gemaakt. De portable spelcomputer met twee heldere schermen, het touchscreen en de bijzondere besturing door middel van knoppen, de stylus en zelfs spraakcommandos in een unieke Sensation Edition!

ID&T geeft in samenwerking met Nintendo de speciale Sensation Edition spelcomputer weg in combinatie met het spel Wario: Master of Disguise. In dit spel trekt de hebzuchtige Wario steeds verschillende kostuums aan met telkens andere, verrassende eigenschappen. Veel uitgebreide levels met grappige eindbazen, afgewisseld met uitdagende puzzels.

Wil je kans maken op deze unieke, ultieme gadget? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

In welke kleuren is de Nintendo DS Lite verkrijgbaar?

Stuur je antwoord plus adresgegevens en telefoonnummer vóór maandag 9 juli naar nintendo@id-t.com en misschien ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze special edition.

Geplaatst op: 06-06-2007