Ingezonden persbericht


Persbericht

CIBER: 10 jaar succesvol in Nederland

~ toegewijde werknemers en constante kwaliteit verantwoordelijk voor resultaten ~

Eindhoven, 6 juni 2007 - CIBER Nederland bestaat dit jaar 10 jaar. In 1997 opende de internationale full service IT-dienstverlener zijn eerste vestiging in Nederland met tien medewerkers. Inmiddels heeft het bedrijf zijn personeelsbestand zien toenemen tot ruim over de driehonderdvijftig. Deze groei komt ook tot uiting in de jaaromzet die het afgelopen jaar uitkwam op een recordhoogte van 47,5 miljoen euro. Dit is ruim 18 keer hoger dan de omzet in het beginjaar. Belangrijke klanten die het afgelopen jaar hebben gekozen voor de diensten van CIBER zijn onder andere NXP Semiconductors, Sabic, Achmea, DSM NeoResins en Nuon.

Een belangrijke factor in het succes van CIBER is het lang aanblijven van personeel, waardoor het kennisniveau op peil blijft. De tevredenheid van de werknemers uit zich in een vierde plaats in het werktevredenheidsonderzoek 2006 dat werd uitgevoerd door Intermediair. Punten waarop CIBER goed scoort zijn onder andere werkinhoud, werksfeer, doorgroeimogelijkheden, vrijheid en tevredenheid.

Om verdere groei te kunnen faciliteren werd in november 2006 een nieuwe locatie in Den Bosch in gebruik genomen. Na Eindhoven en Nieuwegein is dit de derde Nederlandse vestiging van CIBER. De locatie in Den Bosch wordt volledig ingezet om middels remote beheer de systemen van klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week te beheren.

De prestaties van CIBER Nederland krijgen extra glans door de recente benoeming tot SAP Gold Partner op het gebied van SAP all-in-one oplossingen. Bovendien draagt CIBER sinds 1 mei 2007 de titel 'Microsoft Certified Gold Partner' en werd de Adobe EMEA Solution Partner Award voor de meest innovatieve oplossing in de overheidssector in ontvangst genomen.

"We zijn erg blij met de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt", aldus Tom van den Berg, directeur bij CIBER Nederland. "Dit jaar vieren we ons tienjarig bestaan in Nederland en we zijn er van overtuigd dat ons jubileumjaar er weer één van successen wordt. Dankzij de opening van onze derde vestiging en de betrokkenheid van onze werknemers gaat dat absoluut lukken."

Kijk voor meer informatie over CIBER Nederland op: http://www.ciber.nl

(354 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CIBER Nederland
CIBER is een wereldwijde full service IT dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Onze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

CIBER (NYSE: CBR) kijkt terug op dertig jaar internationale ervaring met klanten in zowel de overheid als het bedrijfsleven. Met 9000 medewerkers over de hele wereld genereert CIBER een omzet van ongeveer 1 miljard dollar. In Nederland is CIBER inmiddels meer dan 10 jaar actief met ongeveer 350 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein en Den Bosch. CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie over CIBER kunt u contact opnemen met: Indra Overmars van CIBER Nederland
Tel: +31 (0)40 232 90 90
E-mail: indra.overmars@ciber.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met: Jelle Zuidema van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: jellez@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com