Ingezonden persbericht


De titel zoals is vermeld in de onderwerpregel is onjuist en moet zijn: Avaya vergroot flexibiliteit klantenservice van de zorgverzekeraars van Achmea. Excuses voor het ongemak.

----------

PERSBERICHT

Avaya vergroot flexibiliteit klantenservice van de zorgverzekeraars van Achmea

TER PUBLICATIE: 6 juni 2007

Nieuwegein - Avaya, Inc. (NYSE: AV), leverancier van communicatieapplicaties, -software en -diensten aan de zakelijke markt, implementeert een virtueel contactcenter bij de zorgverzekeraars van Achmea (onder andere Zilveren Kruis, Groene Land, Avero en PWZ). Deze brengen daarmee diverse geografische verspreide Avaya-contactcenters onder in één virtueel contactcenter. Op die manier kunnen de zorgverzekeraars honderden contactcenter-medewerkers flexibeler inzetten en hebben alle agents op de diverse locaties - in contactcenters of eventueel thuiswerkplekken - eenvoudig toegang tot dezelfde functionaliteit. Naast grotere efficiency bij de verwerking van het telefoonaanbod kunnen agents meer gesprekken in kortere tijd afhandelen en de wachttijden terugdringen.

Zorgverzekeraars worden regelmatig geconfronteerd met piekbelasting van hun contactcenters. Bijvoorbeeld tijdens de najaarscampagne waarin ze op grote schaal klanten werven voor het nieuwe jaar. Juist in die perioden zijn een efficiënte gespreksafhandeling en een snelle doorlooptijd van groot belang. Enerzijds om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en anderzijds om de concurrentie vóór te blijven. De upgrade van de bestaande Avaya contactcenter-omgeving naar het virtuele contactcenter biedt de organisatie de flexibiliteit om (potentiële) klanten altijd optimaal te ondersteunen. De contactcenter-verzoeken zijn zo centraal te routeren naar de verschillende contactcenters, inclusief bijkantoren en zelfs thuiswerkplekken.

"Alle medewerkers beschikken met dit betrouwbare systeem over de nodige functies en informatie om optimale service te bieden aan klanten", zegt Jan Achtereekte, Manager Klanten Service bij Achmea Zorg. "Hierdoor kunnen ze elkaar naadloos ondersteunen tijdens pieken in het aantal binnenkomende gesprekken. Zo halen we met de upgrade naar dit virtuele contactcenter het uiterste uit onze bestaande Avaya-apparatuur".

"De keus van Achmea om een virtueel contactcenter in te richten op basis van Avaya-technologie onderstreept onze expertise in deze sector", zegt Richard van Zuydam, Account Manager bij Avaya. "Avaya werkt als jaren samen met Achmea op het gebied van contactcenters. Door deze onderdelen nu te combineren tot één virtueel center kunnen de betrokken zorgverzekeraars Zorg flexibeler opereren op deze zeer competitieve markt."

Over Avaya
Avaya levert oplossingen voor Intelligent Communications waarmee klanten hun onderscheidend vermogen kunnen vergroten om zo de concurrentie voor te blijven. Meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500, vertrouwen op Avaya-oplossingen voor IP-telefonie, Unified Communications, Contact Centers en Communications Enabled Business Processes. Avaya Global Services biedt organisaties van iedere omvang een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning.