Ingezonden persbericht


Afgevallen mannen Froukje gaan online speeddaten

Amsterdam, 6 juni 2007 - De zoektocht heeft maar liefst twaalf weken geduurd. Het had er alle schijn van dat ze dankzij het RTL4 programma 'Wie wordt de man van Froukje?' de prins op het witte paard had gevonden. Niets is minder waar. De vlam tussen winnaar Alex Kruis en Froukje de Both is gedoofd. Maar niet getreurd, want voor het vinden van de liefde van hun leven kunnen Froukje en Alex nog altijd online gaan speeddaten, via Lymic.nl!

Ook de elf afvallers van het programma zaten niet lang bij de pakken neer. Sterker nog, ze kropen gisteravond meteen na de ontknoping achter de pc om via Lymic.nl online met elf vrouwen te gaan speeddaten.

De uitverkoren dames hadden meegedaan aan een door Lymic.nl georganiseerde prijsvraag, waarbij kandidaten moesten aangeven waarom juist zij met de afgevallen mannen van Froukje moesten speeddaten. De elf meest originele inzendingen werden door Lymic beloond met een uitnodiging.

Online speeddating is dé trend op datinggebied; het is simpel, direct en zeer doeltreffend. De vrouw achter Lymic is Marjolein van Appeldorn: "Het zoeken naar een geschikte partner is altijd een samenspel tussen twee mensen. Je ziet elkaar en merkt al snel of er een 'klik' is. Dat is ook de gedachte achter online speeddaten."

Live oogcontact
Bij online speeddaten is dankzij het gebruik van een webcam live oogcontact mogelijk. Dit in tegenstelling tot traditionele datingsites, waar je het moet doen met een profiel en een of meerdere foto's. "En je anders voordoen dan je bent, dát is bij online speeddaten haast onmogelijk. What you see is what you get", aldus Marjolein. "Bovendien is de drempel minder hoog dan bij speeddating op locatie. Het eerste contact vindt immers plaats vanuit je eigen vertrouwde omgeving."

Hoe werkt online speeddating precies?

Op basis van een matchprofiel worden automatisch tien potentiële matches geselecteerd. Voorafgaand aan een online speeddate log je in op Lymic.nl, waarna je in contact wordt gebracht met de eerste single. Na een videochat van drie minuten word je vanzelf doorgeschakeld naar de volgende single. Voordat je verdergaat klik je op 'ja' of 'nee'. Heb je allebei op 'ja' geklikt , dan is er een match! Via Lymic krijg je een berichtje, zodat je met elkaar in contact kunt komen. Simpeler kan haast niet. Na inschrijving op de site www.lymic.nl maak je dus tijdens een speeddate event van 30 minuten kennis met een tiental singles die aan jouw matchprofiel voldoen.

Het enige dat je bij online speeddating nodig hebt, is een pc en een webcam. De webcam krijg je zelfs gratis opgestuurd bij inschrijving als VIP-member. En het lidmaatschapsgeld valt ook reuze mee: ¤ 15,- voor één maand en slechts ¤ 22,50 voor drie maanden.

Events
Lymic is behalve een hoogwaardige datingsite voor singles, ook bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een vriendschap of naar iemand om activiteiten mee te ondernemen. Naast het speeddaten organiseert Lymic regelmatig verschillende events.


---