Fortis Bank

6 juni 2007 -

Aankondiging Fortis, RBS en Santander

De heer Neil Roden, Group Director Human Resources van RBS reageerde vandaag positief op de verklaring die de UNI Confederation of Trade Unions op maandag publiceerde. Hij bevestigde dat hij namens Fortis, RBS en Santander (gezamenlijk de 'Banken') contact zou opnemen met de UNI voor verder overleg. "Wij staan positief tegenover de actieve betrokkenheid van de bonden bij dit proces. Wij streven dan ook te allen tijde naar een constructieve dialoog met de vakorganisaties. Wij hebben begrip voor de eisen die zij stellen en willen zo nauw mogelijk met hen samenwerken om ervoor te zorgen dat onze voorstellen goed worden begrepen." De heer Michel Deboeck, Chief Human Resources Officer bij Fortis: "Wij onderhouden zeer constructieve banden met de vakbonden en ondernemingsraden. Ik heb het volste vertrouwen in onze staat van dienst in het scheppen van kansen voor mensen naarmate onze activiteiten verder groeien." De heer José Luis Gómez Alciturri, hoofd Human Resources bij Santander, had het volgende te melden over het constructieve overleg dat momenteel met personeelsvertegenwoordigingen wordt gevoerd: "Ik vind het vooral ook belangrijk dat wij in een kader van samenwerking en de juiste dialoog met alle sociale partners bouwen aan een winstgevende onderneming met een stabiele omgeving voor medewerkers."
---
Belangrijke informatie
Deze aankondiging wordt gedaan overeenkomstig artikel 9b(1) van het Nederlandse Besluit toezicht effectenverkeer 1995. In verband met het biedingsvoorstel voor ABN AMRO, verwacht RBS bij de US Securities and Exchange Commission (de "SEC") een Registration Statement on Form F-4, zijnde een prospectus, in te dienen en verwachten de "Banken" bij de SEC een Tender Offer Statement on Schedule TO en andere relevante stukken in te dienen. BELEGGERS WORDT DRINGEND AANGERADEN ALLE DOCUMENTEN MET BETREKKING TOT HET BIEDINGSVOORSTEL TE LEZEN ZODRA DEZE BESCHIKBAAR KOMEN, AANGEZIEN DEZE DOCUMENTEN BELANGRIJKE INFORMATIE BEVATTEN. Beleggers kunnen kosteloos een exemplaar van deze registratiedocumenten verkrijgen via de internetsite van de SEC (http://www.sec.gov), zodra deze documenten bij de SEC zijn ingediend. Exemplaren van deze documenten zijn ook kosteloos verkrijgbaar bij de Banken, zodra zij bij de SEC zijn ingediend.

Dit document bevat geen aanbod tot verkoop of koop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot koop of verkoop van enige effecten en evenmin zal er sprake zijn van de verkoop van effecten in enige jurisdictie waar een dergelijk aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van die jurisdictie. Dit persbericht vormt geen aanbod voor de verkoop van effecten in de Verenigde Staten. Er zal geen aanbieding van effecten plaatsvinden in de Verenigde Staten behoudens in overeenstemming met een registratie conform de US Securities Act 1933, zoals gewijzigd, of een vrijstelling daarvan.

Forward-Looking Statements
Deze aankondiging bevat bepaalde "forward-looking statements". Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van de Banken en zijn vanzelfsprekend onderhevig aan onzekerheden en afhankelijk van eventuele wijzigingen van bepaalde omstandigheden. Forward-looking statements omvatten iedere verklaring over de voordelen of synergieën van een transactie met ABN AMRO waaronder begrepen maar niet beperkt tot uitspraken met het gebruik van termen als "van plan zijn", "verwachten", "voorzien", "ernaar streven", "voornemens zijn", "taxeren" en woorden van gelijke strekking. Forward-looking statements bevatten door hun aard een element van risico en onzekerheid. Ze houden immers verband met, en zijn afhankelijk van toekomstige gebeurtenissen en omstandigheden. Er zijn een aantal factoren waardoor de feitelijke resultaten en ontwikkelingen wezenlijk kunnen afwijken van de resultaten en ontwikkelingen die impliciet of expliciet in dergelijke forward-looking statements worden vermeld. Dergelijke factoren omvatten maar zijn niet beperkt tot, de aanwezigheid van een concurrerend bod op ABN AMRO, het voldoen aan de voorwaarden en voorwaarden vooraf van het biedingsvoorstel, waaronder de verkrijging van de vereiste toestemming en goedkeuringen van de toezichthouders en de mededingingsautoriteiten, het met succes afronden van het bod of een eventueel daarmee samenhangende verplichte acquisitieprocedure, de mogelijkheid dat de voorziene voordelen van het biedingsvoorstel (waaronder de voorziene synergieën) niet worden gerealiseerd, dat de verdeling en integratie van ABN AMRO en de activa van ABN AMRO tussen de Banken en de integratie van die activiteiten en activa belangrijk worden opgehouden of moeilijker of duurder blijken dan verwacht, naast andere, bijkomende factoren, zoals veranderingen in de economische omstandigheden, ontwikkelingen op het terrein van de wet- en regelgeving, schommelingen in rente en wisselkoersen, de uitkomsten van gerechtelijke procedures en overheidsingrijpen. Ook door andere onbekende of onvoorspelbare factoren kunnen de feitelijke resultaten wezenlijk afwijken van de resultaten in de forward-looking statements. Geen van de Banken aanvaardt enige verplichting om de forward-looking statements bij te werken of aan te passen naar aanleiding van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve in die mate dat zij daartoe van rechtswege verplicht is. Een aanbieding van effecten in of naar de Verenigde Staten zal alleen direct door de Banken en/of RFS Holdings worden gedaan, dan wel door een bij de SEC geregistreerde dealer-manager.
---

Fortis N.V., Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland; Fortis S.A./N.V., Rue Royale 20, 1000 Brussel, België

The Royal Bank of Scotland Group plc, Head Office, Gogarburn, Edinburgh EH12 1HQ, UK. Registered Office, 36 St Andrew Square, Edinburgh EH2 2YB. Registered in Scotland No 45551

Banco Santander Central Hispano, S.A., Ciudad Grupo Santander, Avenida de Cantabria, s/n, 28660 Boadilla del Monte, Madrid, Spanje