Gemeente Tilburg

31-5-2007
Gemeentezaken in Berkel-Enschot voortaan via servicepunt

Inwoners van Berkel-Enschot kunnen vanaf maandag 4 juni voor gemeentelijke zaken terecht bij het servicepunt bij de bibliotheek in winkelcentrum Eikenbosch. Dit servicepunt vervangt de publieksbalie in het stadskantoor Berkel-Enschot. Inwoners van Berkel-Enschot zijn al enige tijd geleden geïnformeerd over de op handen zijnde verhuizing. Zij kunnen tussen tijdens de verhuizing, die vandaag begint, voor gemeentelijke diensten terecht bij de andere stadswinkels of het digitaal loket op www.tilburg.nl. Het voormalige gemeentehuis doet vanaf heden ook geen dienst meer als trouwlocatie. Het krijgt een functie als huisartsenpost.

Dienstverlening nagenoeg dezelfde
De dienstverlening aan de balie zal nagenoeg dezelfde zijn als de dienstverlening die nu in de stadswinkel plaatsvindt. Dat betekent dat de producten die nu afgenomen kunnen worden in de stadswinkel, ook te verkrijgen
zijn bij het servicepunt. Er is ook de mogelijkheid om op afspraak te werken. Op dit moment zijn in de stadswinkel twee balies voorhanden om de diensten te verlenen; dat zal in het servicepunt hetzelfde zijn. Voor wat betreft de openstelling is aansluiting gezocht bij de openingstijden van de bibliotheek. Het servicepunt is op maandag, dinsdag en woensdag geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur, op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op vrijdag van 14.30 uur tot 19.30 uur.

Feestelijke opening
Op maandag 4 juni vindt de feestelijke opening plaats van dit nieuwe servicepunt van de gemeente Tilburg. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, aanvang 14.00 uur bij de bibliotheek in winkelcentrum Eikenbosch. Wethouder Hans Janssen, eveneens inwoner van Berkel-Enschot, zal rond 14.30 uur, samen met een lid van de Dorpsraad, het servicepunt openen.