Tènce! wint Uitzendbureau van het Jaar-verkiezing op tweehonde


06.06.2007 / 15:10 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Reed business

Reed business

Tènce! wint Uitzendbureau van het Jaar-verkiezing op tweehonderdste punt

HR-professionals en flexwerkers hebben Tènce! uitgeroepen tot 'Uitzendbureau van het Jaar 2007'. De uitslag van de verkiezing, georganiseerd door Flexmarkt, het vakblad voor de uitzendbranche, en Q&A Research en Consultancy, werd 5 juni officieel bekend gemaakt in Café Staal te Rotterdam.

Ruim 13.000 mensen brachten hun stem uit. Tènce! scoorde zowel bij de uitzendkrachten als opdrachtgevers het beste. Gekeken werd onder meer naar de deskundigheid van het personeel en de flexibiliteit.

Tènce! wint met een minimale voorsprong van tweehonderdste punt van concurrent Timing, die vorig jaar nog als nummer 1 werd gekozen door de uitzendkrachten. Tempo-Team, vorig jaar de favoriet van de opdrachtgevers, heeft de derde plaats gehaald. Op nummer vier en vijf staan respectievelijk Unique en Vedior. Opvallend is dat Randstad in vergelijking met vorig jaar niet meer in de top vijf voorkomt.

Dit jaar werd voor het eerst de prijs voor het beste gespecialiseerde bureau uitgereikt, de 'Flexmarkt Specialist'. Deze prijs werd gewonnen door ASA Studentenuitzendbureau. ASA scoort vooral op 'gemak van inschrijven'.

Seb van der Kaaden, uitgever van Flexmarkt, zegt met deze verkiezing uitzendbureaus bewust te willen maken van hun positie op de markt. 'Tegelijk maakt het uitzendbureaus meer 'accountable' voor zowel hun werknemers als hun opdrachtgevers. Een goede zaak voor alle betrokkenen. Dat dit ook zo wordt gezien door de uitzendbranche zelf blijkt uit de circa 3000 extra stemmen t.o.v. vorig jaar'.


++++++

Meer informatie over de verkiezing op:
www.flexmarkt.nl
www.uitzendbureauvanhetjaar.nl

of via Seb van der Kaaden, tel: 06 53 89 52 22