Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
6 juni 2007

FINALISTEN STUDENTENAWARDS BEKEND

Vandaag zijn de finalisten van de Studentenawards bekendgemaakt. Na een spannende halve finale is nu de finale begonnen. 6 studentenhuizen uit heel Nederland strijden om de titel Studentenhuis van het Jaar; 3 mannelijke en 3 vrouwelijke studenten maken nog steeds kans op de felbegeerde titel Student of the Year 2007.

STUDENT OF THE YEAR

De Student of the Year verkiezing is een zoektocht naar de student en studente die als beste Beauty & Brains combineert. Na een felle halve finale zijn nu 3 mannelijke en 3 vrouwelijke studenten door naar de finale. Dit zijn: Arun Lachman uit Rotterdam Brenda Janssen uit Amsterdam Tezontl Rosario uit Maastricht Natasja Admiraal uit Den Haag Martin Ganeff uit Delft Anneliese van Buren uit Rotterdam

Tot en met dinsdag 26 juni 00.00 uur kan gestemd worden voor de finale. De hoofdprijs is een vakantie voor 2 personen naar de Dominicaanse Republiek, aangeboden door Vakantiepunten.nl en Studentenreis.com en een modellencontract.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR

Tijdens deze spraakmakende verkiezing strijden studentenhuizen uit heel Nederland om de titel Studentenhuis van het Jaar. Na de halve finale zijn nu 6 studentenhuizen door naar de finale. Dit zijn: Huize in den oude Zazelaer uit Leiden Huize VM31 uit Tilburg

WS96 Partyhuis uit Utrecht Huize de Vestdijk uit Eindhoven

Huize Avion uit Enschede Huize Massegast uit Utrecht

Op basis van ludieke acties en een battle op Caz! zullen zij zoveel mogelijk online stemmen moeten verdienen. Tijdens de battle strijden steeds 2 huizen tegen elkaar, waarna er telkens 1 afvalt. Dit bepaalt welke 3 huizen een podiumplaats krijgen tijdens het finalefeest op 27 juni. Het huis met de meeste stemmen wint een midweek in een vakantiepark, aangeboden door Vakantiepunten.nl.

Het finalefeest!
Op woensdag 27 juni 2007 zal de ontknoping plaatsvinden van de Studentenawards. Tijdens dit spetterende feest, dat plaatsvindt in Club Panama in Amsterdam, worden zowel de Student of the Year award, de Studentenhuis van het Jaar award én de Scriptieprijs 2007 uitgereikt. Presentatie is in handen van Peter Heerschop; de avond wordt muzikaal ondersteund door onder andere vanVelzen en dj Mason. Studenten kunnen online kaarten winnen voor dit feest.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 216.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers

Voor meer informatie, het aanvragen van persaccreditaties voor het finalefeest of interviews met de finalisten kunt u bellen met Willemien Bouwers, hoofdredacteur: 050-210 28 66 of

06-18 23 59 12.
Studenten.net
Student of the Year Studentenhuis van het Jaar

---- --