Ingezonden persbericht


Popmusical met alle hits van Doe Maar in Lelystad

Doe Maar is zonder twijfel Nederlands populairste popgroep ooit. Begin jaren tachtig maakte de groep iets in los in ons land dat we hier alleen kenden van bands als The Beatles. De toegankelijke mix van ska, punk, en reggae en de herkenbare Nederlandstalige teksten spraken een breed publiek aan. Doe Maar is de succesvolste Nederlandstalige groep aller tijden. Henny Vrienten en Ernst Jansz bleken een gouden songwritersduo en alle studioalbums haalden de nummer 1 positie.


Tijd voor een popmusical met de onverslijtbare hits van de vermaarde Nederpopgroep.

Nederland, de jaren '80. Twee jonge meiden staan op het punt volwassen te worden. De wereld wacht op ze, maar er is dat grote geheim dat de twee voor altijd zal verbinden.

Het verhaal van een generatie op drift in de kloof tussen de jaren zeventig en tachtig.

De Bom, Sinds een dag of 2 (32 jaar), Doris Day, Is dit Alles?, 1 Nacht Alleen en vele andere. De onverslijtbare hits van Doe Maar vormen het uitgangspunt voor een nieuwe Nederlandse popmusical waarin een verrassende cast en een sterke band de tijd van toen laat herleven, waarbij Henny Vrienten en Ernst Jansz garant staan voor het unieke Doe Maar geluid. De Doe Maar-manie kan opnieuw beginnen.

Met onder andere Lenette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Jan Rot en Daniel Boissevain.

Kaarten voor deze laatste voorstelling van dit seizoen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl, of bij de theaterkassa aan de Agorabaan 12 op ma t/m za van 11.00 - 15.00 uur, of telefonisch te reserveren op 0320 - 239239 of te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.