Ingezonden persbericht


ICM verder onder vlag Qurius

6 juni 2007 - Qurius heeft begin dit jaar de bedrijfsactiviteiten van ICM Solutions overgenomen. Naar aanleiding daarvan verdwijnt op 12 juni de naam ICM Solutions en worden de bedrijfsactiviteiten voortgezet onder de vlag van Qurius. Qurius is een beursgenoteerde softwarepartner met een duidelijke focus op specifieke branches. Qurius maakt uitsluitend gebruik van op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen en is de grootste Microsoft partner van Europa. De bedrijfsactiviteiten van ICM sluiten daar goed op aan. Door deze overname kan ICM haar klanten beter bedienen door hen ondermeer een breder portfolio te kunnen aanbieden.

ICM krijgt een nieuw jasje

Door de overname wordt ICM en haar opdrachtgevers opgenomen in een solide organisatie met een breed scala aan producten en diensten. Binnen de Qurius-organisatie kunnen opdrachtgevers namelijk niet alleen terecht voor ERP-oplossingen. De totale automatisering, van hardware en software tot en met het beheer daarvan, kan aan specialisten worden uitbesteed. Naast Qurius Business Solutions, waar ICM en alle andere op Microsoft Dynamics gebaseerde oplossingen onder vallen, kent Qurius ook business lines gespecialiseerd in Infrastructure solutions, Managed services, Advanced Solutions en Learning Solutions. Vanaf 12 juni krijgt ICM dus een ander jasje. Een ander jasje in combinatie met een koffer die nieuwe producten en diensten bevat waarmee ICM haar ruim 100 klanten nog beter kan bedienen.

Field Service, Intern transport en Verhuur

ICM kent als Microsoft Dynamics-partner een branchegerichte aanpak. Warmte- en Energietechniek, Keurings-, Inspectie- en Kalibratieorganisatie, Intern transport en Equipment Verhuur zijn de branches waar ICM zich op richt. Qurius ziet zowel in deze branches als in de add-on's, zoals de Prima suite, die ICM voor deze branches heeft ontwikkeld veel mogelijkheden. Want hoewel de overname van recente datum is, de filosofie delen Qurius en ICM al langer: de echte ERP-specialist is een branchespecialist.

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 725 medewerkers en bedient ruim 1.700 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact

Qurius, Clarinda Dobbelaar: telefoon 0418-683500 of c.dobbelaar@qurius.com

Pride PR, Jan Faber: telefoon 0715680028 of jan@pridepr.nl