Provincie Noord-Holland

Meet and greet met provinciemedewerkers


1-6-2007

Hoe leuk het is om bij de provincie Noord-Holland te werken, kunnen jonge talenten woensdag zelf horen in hotel Stempels in Haarlem.

Jonge (en iets minder jonge) provinciemedewerkers houden een infomarkt om te vertellen wat voor uitdagingen er bij de provincie liggen. Doel is zoveel mogelijk trainee-kandidaten werven voor het Jong Talent Programma van Noord-Holland.

Het Jong Talent Programma is een gloednieuw traineeprogramma waarmee maximaal 20 jonge afgestudeerden (met geen tot twee jaar werkervaring) twee jaar lang:

* ervaren hoe het is om bij de provinciale overheid te werken;
* ingezet worden bij toonaangevende en maatschappelijk relevante projecten;

* trainingen en coaching krijgen;

* kunnen ontdekken wat voor soort onderwerpen en klussen het best bij ze passen.

Meet&greet
De aanmeldingen via de website verlopen goed. Hier is alle relevante informatie te vinden. Maar veel jonge talenten laten merken dat ze graag van provinciemedewerkers zelf willen horen hoe het is om bij Noord-Holland aan de slag te gaan. Vandaar deze meet&greet via een infomarkt op woensdag 6 juni van 15 tot 17 uur (en een drankje na afloop) in hotel Stempels, Klokhuisplein 9 in Haarlem.

Aanmelden voor het Jong Talent Programma kan tot 8 juni via de website, daarna start het selectieproces. De nieuwe trainees gaan vanaf 5 september aan de slag.

Zie ook
Jong Talent Programma

Geef uw mening! Reageer op dit bericht