Ingezonden persbericht


Persbericht

Joost Goderie vertrekt als lid directieteam Reggefiber

Rijssen, 6 juni 2007 - Met ingang van 1 september vertrekt Joost Goderie als lid van het directieteam van Reggefiber. Zijn functie wordt gedeeltelijk door Arjan Hoop, directeur Reggefiber BV, en gedeeltelijk door Alex Goldblum, managing director Eurofiber, overgenomen. "Ik zie mijn persoonlijke doelen bij Reggefiber bereikt", stelt Goderie in een toelichting op zijn vertrek.

"In 2003 werd ik algemeen directeur bij Eurofiber, dat destijds een doorstart maakte met een kleine groep mensen. Inmiddels is het bedrijf fors gegroeid, een gezichtsbepalende speler op de Nederlandse glasvezelmarkt en overgenomen door Reggefiber. Voor mij is het tijd om het stokje over te dragen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Of die binnen de telecombranche ligt weet ik op dit moment nog niet."

De directie van Reggefiber betreurt het vertrek van Goderie, maar heeft begrip voor zijn overwegingen. Tot 1 september zal Joost Goderie zijn functie volledig blijven vervullen. Na die datum worden zijn verantwoordelijkheden overgenomen door Arjan Hoop en Alex Goldblum. Een nieuwe managementstructuur wordt op dit moment opgesteld.

Over Reggefiber
Reggefiber is een organisatie gespecialiseerd in glasvezelnetwerken. Reggefiber heeft belangen in verschillende glasvezelbedrijven waaronder Eurofiber, Fastfiber, Trent en verscheidene fiber-to-the-home-projecten. Reggefiber heeft de ambitie om breedband voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken. Hiervoor legt zij in heel Nederland open glasvezelnetwerken aan in steden als basis voor IT en telecom-infrastructuren en fiber-to-the-home-netwerken.



Ingezonden persbericht