Maxeda

Paul Bringmann: Retail Personality 2007

Amsterdam, 6 juni 2007. Paul Bringmann, General Manager van La Place, is verkozen tot `Retail Personality 2007'.

Paul Bringmann werd geprezen door de jury voor zijn innovatieve aanpak binnen de retail. La Place is, volgens de jury, een perfect voorbeeld van het samengaan van horeca en food retail. Onder zijn leiding groeide La Place, onderdeel van Vroom & Dreesmann, naar een winkelketen van meer dan 200 shops en 8 verschillende winkelformules.

De jury, met daarin onder andere eerdere winanaars als Hans Breukhoven (CEO FRS Holding), Ronald de Waal (CEO WE International), Gerard Marsman (CEO Wehkamp) en Ben Suidman (ex-CEO Hunkemöller), kozen van een shortlist van de tien meest gerespecteerde retailers van Nederland. Deze was samengsteld op basis van de mening van de lezers van Elsevier en die van de top 100 Nederlandse retailers.
Paul versloeg andere genomineerden als Dick Boer (CEO Albert Heijn), Carel van Eerd (Directeur en eigenaar van Jumbo Supermarkten), Jaap Lagerweij (PLUS supemarkten) en zijn eigen baas Tony DeNunzio (Bestuursvoozitter van Maxeda).

In maart jongstleden werd La Place op het World Retail Congres als `Meest Innovatieve Winkelketen van Jaar' genomineerd. In 2006 werd La Place verkozen tot `Beste Retailketen in Nederland' in de categorie `Food to Go'.

Tony DeNunzio, Bestuursvoorzitter van Maxeda: "We zijn trots dat Paul Bringmann erkenning hebben gekregen van andere collega retailers voor hetgeen hij heeft bereikt met zijn zeer succesvolle winkelketen La Place. Paul Bringmann en La Place zijn een goed voorbeeld van onze `A Passion to Serve' filosofie, doordat zij niet alleen de klant centraal stellen, maar telkens diens verwachtingen weet te overtreffen. Het is een echt teken van retail leidershap."

Mark McKeon, Directievoorzitter van Vroom & Dreesmann: "La Place is het op twee na grootste restaurantketen van Nederland. Paul Bringmann heeft in dit succes een zeer belangrijke rol gespeeld. La Place is een uniek concept dat, naar mijn mening terecht, erkenning heeft gekregen van collega retailers."

Paul Bringmann, General Manager van Les Halles: "Ik ben zeer vereerd dat ik deze prijs heb gewonnen, maar ik ben niet de enige persoon die verantwoordelijk is voor het geweldige succes van La Place. Mijn speciale dank gaat daarom uit naar onze 4500 collega's die jaarlijks onze 35 miljoen gasten bedienen. Zij bereiden ter plekke onze verse produkten en zijn daarom medeverantwoordelijk voor het unieke en succesvolle concept wat La Place vandaag de dag is."

Pagina: 2/2

Einde bericht

Voor meer informatie
Maxeda
Corporate Communications
Arnold Drijver
Telefoon: 020-5490433


---- --