AgroLingua genomineerd voor De Venlose Start 2007


VENLO, 20070606 -- Op woensdag 6 juni a.s. vindt in de Rabobank Businessruimte van Seacon Stadion de Koel de tweede kwartaalverkiezing Venlose Start 2007 plaats. Tijdens deze verkiezing zullen drie genomineerde bedrijven strijden om de titel `Starter van het kwartaal'. Een van de drie genomineerden is AgroLingua B.V. uit Panningen. De Venlose Start wordt georganiseerd door Syntens, A&A accountants en adviseurs, Rabobank Venlo e.o., Gemeente Venlo, Kamer van Koophandel Limburg-Noord, Dagblad de Limburger en Industriebank Liof.

Tijdens de kwartaalverkiezing van De Venlose Start op woensdag 6 juni presenteren de drie genomineerden, Medi-Let, De Ideedokter en AgroLingua B.V., ieder hun ondernemingsplan waarna jury ?n publiek de kandidaten beoordelen. Tijdens het juryberaad vindt een presentatie plaats van Marco Bogers, commercieel directeur VVV-Venlo.

AgroLingua B.V. is op 5 januari 2007 gestart. AgroLingua is een vertaalbureau dat met name werkt voor bedrijven en organisaties in of gelinkt aan de Agro & Food business.
Directeur Jos van Kleef: "Het hele AgroLingua Team is bijzonder trots op deze nominatie voor De Venlose Start en wij zien uit naar de verkiezing"!