Nieuw literair tijdschrift verschenen in Groningen


GRONINGEN, 20070606 -- De Vagebond, tijdschrift met bezieling en verbeelding. Dat is de titel van een nieuw literair tijdschrift dat in Groningen verschijnt. De Vagebond is een initiatief van schrijver en kunstschilder Andras Mebius. Andras Mebius over De Vagebond: `De Vagebond is geboren uit mijn verlangen om een tijdschrift te maken waarin letterkunstenaars aan het woord komen die hun hart laten spreken en hun fantasie de vrije loop laten. De Vagebond is een artistieke vrijplaats waar de verbeelding kan bloeien en het diepste gevoel wordt gekoesterd. De Vagebond toont aan dat literatuur niet saai is en dat creativiteit alle grenzen overschrijdt.'

Nieuwste nummer

Het vierde nummer van De Vagebond, dat zojuist is verschenen, bevat bijzondere bijdragen van Milla ten Have, Hubert Klaver, Kristien Koudijs, JJ Krijger, Willemien Mensinga, Foppe Oostenbrug, Ina Sousa, Mustafa Tahmooresi en Oleg Zobern. Tekeningen van Carlien Dubben verluchtigen het geheel.

Abonnement

Wie ook een jaar mee op reis met De Vagebond wil, maakt 12 euro (voor drie nummers inclusief verzendkosten) over op giro 48 85 219 t.n.v. A.R. Mebius te Groningen. Vermeld duidelijk naam en adres!

Losse verkoop

De Vagebond is ook verkrijgbaar bij boekhandel Scholtens-Wristers (Guldenstraat 20, Groningen) en boekhandel Godert Walter (Oude Ebbingestraat 53, Groningen)





Tijdschrift De Vagebond