Actieve kindervakantieweken tijdens de zomervakantie op Fun Beach


De zomer outdoor weeks, voor stoere jongens én meiden

PANHEEL, 20070606 -- Dagstrand Fun Beach in Panheel organiseert in de zomervakantie van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli én van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli twee sportieve kindervakantieweken. Een initiatief om de kinderen tijdens de zomervakantie achter de TV en computer vandaan te halen. De kinderen leren kennismaken met diverse vormen van sport en spel, waarbij het plezier met leeftijdsgenootjes natuurlijk voorop staat!

Kinderen van 8 t/m 14 jaar kunnen deelnemen aan stoere, spannende en sportieve activiteiten. Alle onderdelen vinden plaats onder de deskundige begeleiding van instructeurs van FB Events. Elke dag van de kidsweek worden er andere activiteiten gedaan, aan de hand van een bepaald thema, dit kan bijvoorbeeld zijn: outdoor, schieten, water / strand, klimmen etc. Met een grote diversiteit aan sport en spel, zoals een Beach Zeskamp, GPS tocht, boogschieten, zwemmen, vlotvaren, touwparcours, kanoën, steppen, blaaspijpschieten, touwtrekken, etc.

Tevens kunnen de kinderen zich amuseren op één van de allernieuwste aanwinsten van het dagstrand: de SUPERSLIDE! Dit is de grootste, opblaasbare klim- en waterglijbaan van heel Nederland! De stormbaan weegt 500 kilo en is wel 7 meter hoog. Super cool dus!
De weken worden afgesloten met een feestelijke beach-BBQ.

De kidsweeks vinden plaats van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli én van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli, iedere werkdag van 10:00 tot 16:00. Aanmelden kan via www.kids.funbeach.nl, hier vind u tevens meer informatie.





Ingezonden persbericht