TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 16-04-2007

Televisie
MIS(S) VERKIEZING 2007
Uitzending woensdag 6 juni
Nederland 1-21.25 uur

TWINTIG MIS(S)EN BEKEND

Tijdens een druk bezochte selectiedag in het TROS-gebouw, zaterdag 14 april jl., zijn de twintig vrouwen gekozen die strijden om een finaleplaats tijdens de MIS(S) VERKIEZING 2007. Op de site www.tros.nl/misverkiezing zijn portretfoto's van de twintig kandidates te zien en kan het publiek bepalen welke twaalf vrouwen doorgaan naar de live-uitzending op woensdag 6 juni.

Stemmen kan rechtstreeks via de site, telefonisch via nummer 0909-9688 (0,35 euro per gesprek) of per sms. Dan moet de voornaam van de favoriete vrouw worden ge-sms't naar nummer 7373 (0,35 euro per ontvangen bericht. Eén bericht retour). Stemmen kan tot uiterlijk zondag 6 mei.

Voor presentatrice Lucille Werner was het zaterdag weer een bijzondere dag: "Vorig jaar was ik enorm onder de indruk van al die prachtige en krachtige vrouwen die meededen aan de selectiedag. En ook dit jaar ben ik erg blij met al die geweldige meiden die zo veel lef en doorzettingsvermogen tonen. Ik vind het fantastisch dat we dit voor het tweede jaar op rij mogen organiseren. Ik ben er trots op dat Nederland koploper is met dit programma."

Tijdens de MIS(S) VERKIEZING 2007 op woensdag 6 juni, een live-uitzending vanuit Studio Baarn, wordt bepaald wie de mooiste, slimste, charmantste, meest doortastende en meest krachtige gehandicapte jonge vrouw van Nederland is. In 2006 kwam Roos Prommenschenckel als winnares uit de bus. Zij was een jaar lang ambassadeur van Onbeperkt Nederland.

De presentatie is wederom in handen van Lucille Werner en Jaap Jongbloed.