Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

UITNODIGING: kom naar de Verantwoordingsdag Feijenoord!

De deelgemeente Feijenoord wil kansrijke en krachtige wijken. Samenwerking met de inwoners is daarbij essentieel. Daarom bent u welkom op Feijenoords eerste Verantwoordingsdag, op woensdag 6 juni 2007 in en rondom het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230.

Openheid en discussie
De dag staat geheel in het teken van openheid en discussie en biedt de bewoners de kans om te horen en te zien wat de deelgemeente het afgelopen jaar heeft gedaan op het gebied van bijvoorbeeld wonen en leven, werken, welzijn, schoon, heel en veilig, cultuur & recreatie.

Hoe ziet de dag eruit?
Heeft u ooit een vraag willen stellen aan uw wijkagent of willen weten wat de Stadsmarinier voor u kan betekenen, dan wordt u van harte uitgenodigd om langs te komen bij de kleurrijke kraampjes aan de oostzijde van de Maashaven. Daar is op 6 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur een presentatie van diensten. Iedereen die geïnteresseerd is of een woordje wil wisselen met de Rotterdamse dienstverleners, kan hier terecht, in een feestelijke sfeer, met muziek, lekkernijen en diverse attracties wordt het niet alleen voor u, maar ook voor de kinderen een leuke middag.

Er is meer
s Avonds van 18.00 uur tot 20.00 uur, vindt er een open debat plaats in de raadszaal van de deelgemeente Feijenoord. Het dagelijks bestuur gaat dan graag in discussie met bewoners over uiteenlopende onderwerpen. Als toeschouwer of als spreker kunt u aan dit debat deelnemen. Aanwezig zijn ook deelraadsleden, media en andere belangstellenden.

Meedoen
Wilt u aan het debat meedoen? Stuur dan een brief naar de deelgemeente Feijenoord (Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam) met de volgende gegevens:
* uw naam

* uw adres + postcode

* uw telefoonnummer

* uw e-mailadres

Welke onderwerpen?
Geef ook aan over welk(e) onderwerp(en) u wilt discussiëren, bijvoorbeeld over:

* Werken

* Veilig

* Wonen en leven

Of over:

* (zelf invullen)

Bevestiging
Stuur deze gegevens, in een enveloppe, voldoende gefrankeerd ( 0,44), vóór 25 mei 2007 terug naar de deelgemeente Feijenoord.. Onder vermelding van Verantwoordingsdag Feijenoord, in de linkerbovenhoek van de enveloppe. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van deze avond en verdere informatie.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met Ignacio Willems van de afdeling Voorlichting en Communicatie, (010) 291 60 71.