Ingezonden persbericht


Seminar Trends en ontwikkelingen in de ether

Wat verwacht de gebruiker nu en in de toekomst? IT anytime, anywhere? And always connected? En welke nieuwe technieken kunnen we in de (nabije) toekomst verwachten? Tijdens het seminar Trends en Ontwikkelingen in de ether op 6 juni 2007, gaan vooraanstaande sprekers als Nils de Baar (Ericsson)en Dick van Smirren (TNO) in op ontwikkelingen in het multimediale domein.

Aanleiding voor dit seminar vormt de flexibilisering. Het Ministerie van Economische Zaken, gesteund door de Europese Commissie, zet in op een vernieuwd frequentiebeleid. Deze duidelijke koerswijziging geeft een nieuwe boost aan nieuwe draadloze en mobiele toepassingen. En dit biedt volop kansen voor nieuwe markten, partijen en business modellen.

Ontwikkelingen als mobile TV, on-demand communicatie en real time logistieke informatie gaan razendsnel. Sprekers als Rob Elsinga (Microsoft), Mirko Mensink (Casema) en Keimpe Algra (Worldmax) gaan in op de huidige trends en ontwikkelingen.

Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan dit vooraanstaande platform. Kijk voor meer informatie op www.seminarfrequentiebeleid.nl

We hopen u op 6 juni a.s. te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Bram van den Ende
Projectleider Seminar
TNO Informatie- en Communicatietechnologie

Sprekers zijn o.a.:

'IT anytime anywhere? And always connected?'
Rob Elsinga, Microsoft

'De IMT-2000 evolutie: WiMAX vs UMTS HSPA en LTE?' Nils de Baar, Ericsson Nederland

'Wireless content delivery op maat: de gebruiker bepaalt!' Dick van Smirren,
TNO Informatie- en Communicatietechnologie

'What the Netherlands can learn from the policy changes in the UK' Martin Cave, Senior advisor of UK regulator

'Kansen flexibilisering Frequentiebeleid en -gebruik Nederlands bedrijfsleven' Nicole Kroon, Ministerie van Economische Zaken

'Wat betaalt de gebruiker voor converged media?'
Geert Jan van der Snoek, KPMG

Dit seminar is een initiatief van TNO en Elsevier Business Events gezamenlijk en wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken en Ericsson.