TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 31-05-2007

Televisie
MIS(S) VERKIEZING 2007
Uitzending woensdag 6 juni
Nederland 1 - 21.25 uur

MINISTER-PRESIDENT BALKENENDE KROONT MIS(S) 2007

Minister-president Balkenende kroont op woensdag 6 juni a.s. de winnares van de MIS(S) VERKIEZING 2007. Voor het tweede jaar is de premier bereid de mooiste, slimste, charmantste, meest doortastende en meest krachtige gehandicapte jonge vrouw van Nederland als eerste te feliciteren. "Ik ondersteun van harte dit prachtige initiatief van presentatrice Lucille Werner. Het is voor Nederland belangrijk dat er een positieve beeldvorming rond mensen met een handicap is. Deze verkiezing draagt daar zeker een steentje aan bij", aldus Balkenende.

Tijdens de anderhalf uur durende spectaculaire liveshow van de MIS(S) VERKIEZING 2007 strijden twaalf kandidaten in Studio Baarn om de titel MIS(S) 2007. De winnares ontvangt naast het befaamde kroontje een jaarcontract als ambassadeur van Onbeperkt Nederland.

Een deskundige jury, die bestaat uit Wilma Nanninga, Irene van de Laar, Marc de Hond en Jeroen van der Mast, beslist op 6 juni samen met de kijkers thuis, door middel van telefoon en sms, wie de winnares wordt van de MIS(S) VERKIEZING 2007.

Lucille Werner en Jaap Jongbloed presenteren het programma.

Voor meer informatie: www.misverkiezing.nl




TROS