Ingezonden persbericht


EMBARGO
LET OP: de informatie over de winnende juf is onder embargo tot woensdag 6 juni 13.00 uur. Indien u niet aanwezig kunt zijn op de uitreiking, sturen wij u graag uiterlijk donderdag 7 juni het persbericht met fotomateriaal.

U I T N O D I G I N G

Uitreiking verkiezing juf / meester van het jaar

Amsterdam, 31 mei - Wie is de leukste, liefste, stoerste, aardigste of meest geweldige juf of meester van het schooljaar 2006/2007? De Nationale KidsKrant presenteert: de juf of meester van het jaar verkiezing!

De juf / meester van het jaar verkiezing is dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Dit jaar lieten maar liefst ruim 13.000 basisschoolkinderen op de meest creatieve en hartverwarmende manieren weten waarom hun juf of meester de titel "juf of meester van het jaar" verdient. Aanstaande woensdag wordt de winnaar bekend gemaakt. Hij / zij wordt op haar school enorm verrast met een feestelijke uitreiking van de officiële oorkonde en eeuwige roem ;-). Uiteraard nodigen wij u graag uit om daarbij aanwezig te zijn!

De winnaar
Wie de winnende juf of meester is. dat houden we nog even geheim! Wat we al wel willen verklappen is dat het gaat om een juf van CBS De Wegwijzer in Opperdoes. Een hele bijzondere juf! We hebben nog nooit zoveel spandoeken, knutsels, gedichten, raps, ..... binnen gekregen voor één juf! Reden om haar eens flink in het zonnetje te zetten!

De uitreiking
De uitreiking vindt plaats op woensdag 7 juni aanstaande om 11.45 uur op CBS De Wegwijzer aan de Hazepad 4 te Opperdoes.

NB
Het is belangrijk dat u zich meldt aan de ingang aan het Noorderpad (kruising Hazepad / Noorderpad).

Het programma

11.30 uur Ontvangst pers BUITEN DE SCHOOL, op het schoolplein aan de zijde van het Noorderpad! (De juf weet, als het goed is, nog van niets en uw zichtbaarheid zou de verrassing ......)

11.45 uur Uitreiking prijs door Annemieke Sijthoff en de directeur van de school.

11.50 uur Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de juf, een aantal van haar leerlingen en de directeur. Annemieke Sijthoff (hoofdredacteur Nationale KidsKrant en initiator van de wedstrijd) zal uiteraard ook aanwezig zijn. Einde

In het bijzijn van alle leerlingen van de school worden "de officiële juf van het jaar oorkonde" en de prijs die zij heeft gewonnen op een feestelijke manier uitgereikt aan de juf, die compleet verrast zal zijn omdat zij, als het goed is, nog van niets weet.

Het adres van de school
CBS De Wegwijzer
Hazepad 4
1674 NP Opperdoes

Bent u erbij?
Wilt u bij de uitreiking aanwezig zijn? Een interview aanvragen met de winnende juf, een aantal van haar leerlingen, de directeur of Annemieke Sijthoff? Of wenst u meer informatie?
Neemt u dan alstublieft even contact met ons op via onderstaande contact-gegevens.

NB:
Wij horen heel graag of u aanwezig bent, aangezien de school ons vriendelijk heeft verzocht van tevoren een indicatie te geven van de mogelijk aanwezige pers.

Wilt u zo vriendelijk zijn om geen contact op te nemen met de school, maar alle correspondentie via onderstaand adres plaats laten vinden?



Ingezonden persbericht