TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 01-06-2007

Televisie
MIS(S) VERKIEZING 2007
Uitzending woendag 6 juni
Nederland 1 - 21.25 uur

WIE WORDT MIS(S) 2007?

Voor het tweede jaar zendt de TROS de MIS(S) VERKIEZING uit. Deze spectaculaire liveshow, waarin 12 kandidaten strijden om de titel Mis(s) 2007, wordt live uitgezonden op woensdag 6 juni vanuit Studio Baarn.

Wie is de mooiste, slimste, charmantste en meest betrokken gehandicapte jonge vrouw van Nederland? Een deskundige jury, bestaande uit Wilma Nanninga, Irene van de Laar, Marc de Hond en Jeroen van der Mast (directeur Elite Agency), beslist samen met de kijkers thuis, door middel van telefoon en sms, wie de titel en het kroontje verdient. Wie wordt door minister-president Balkenende gekroond als opvolgster van Roos Prommenschenckel tot nieuwe ambassadeur van Onbeperkt Nederland?

Na de voorrondes en internetstemmingen zijn er uiteindelijk 12 kandidaten over: Bauke Bachman uit Breda, Mariëtte de Boer uit Rijnsburg, Reni de Boer uit Leiden, Leena de Wilde uit Groningen, Ruth Hassing-Mulder uit Stadskanaal, Lisanne Hink uit Zaandam, Nicolette van der Drift uit Utrecht, Debbie van der Putten uit Helmond, Evianne van Gijn uit Middelburg, Karin van Rossum uit Boven-Leeuwen, Ramona Waelen uit Heerlen en Yvette van Zutphen uit Bovenkarspel.

Behalve dat ze allemaal mooi, krachtig en doortastend zijn, hebben ze nog een ding gemeen; ze hebben een zichtbare handicap. Tijdens verschillende rondes, waaronder een galaronde en de onvermijdelijke badpakkenronde, zullen zij laten zien dat er niets mis(s) is met hen.

Lucille Werner en Jaap Jongbloed presenteren ook dit jaar de MIS(S) VERKIEZING 2007.

Voor meer informatie: www.tros.nl/misverkiezing




TROS