De Bommel Beer verhuist van Zaltbommel naar de Betuwe

MAURIK, 20070603 -- Met ingang van 6 juni 2007 verhuist het kinderthemafeestbedrijf De Bommel Beer. Mireille van Ruiven neemt het geheel over. Aan het idee veranderd niets: er valt binnenkort alleen maar meer te kiezen. Naast de regio Noord Brabant zal de Bommel Beer zich meer richten op de Betuwe en op de Vallei.


De Bommel Beer verhuurt themakisten-PLUS voor kinderfeesten. Dat houdt in dat je een compleet kinderfeest huurt voor in je eigen huis. Ieder kist bevat themaspellen, verkleedkleding, versieringen, schmink, kleurplaten en staat garant voor een hele middag speelplezier. Voor na het feestje zijn bijbehorende thematraktaties te koop. Op vrijdag en zaterdag is begeleiding mogelijk.

Het voordeel van de overname is dat de spellen en verkleedkleren uitgebreid op feestjes zijn getest. De thema's zijn: piraten, indianen, kabouters, heksen en tovenaars, prinsessen met ridders en het "deftige dames"-theepartijtje. De spellen in de themakisten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, zodat je nooit afhankelijk bent van het weer. De komende tijd heeft Mireille veel nieuws in petto. Na de zomervakantie vernieuwt de website en komen er nieuwe thema's bij. Te denken valt aan een feest voor als je jarig bent in december. Ook houdt de Bommel Beer acties. Heet de jarige Mireille of Willem? Dan is huur van de themakist in juli en augustus gratis. Bezoek www.deBommelBeer.nl dus regelmatig. Voor meer informatie en reserveringen kun je Mireille bellen via: 0344-606892 of 06-10278224 of mailen via info@debommelbeer.nl




Ingezonden persbericht