over bloedloze heelkunde voor maagzuurbranden (r eflux) en ziekelijke vetzucht(obesitas) te Brussel b iedt nieuwe mogelijkheden voor een hogere levenskwaliteit en

een betere gezondheid bij patiënten met één van
d ie aandoeningen
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"

Time : 05:00:00
Date : 04 June 2007
Sender Name: Media-Effect

Persconferentie: De allereerste workshop wereldwijd over bloedloze heelkunde voor maagzuurbranden (reflux) en ziekelijke vetzucht(obesitas) te Brussel biedt nieuwe mogelijkheden voor een hogere levenskwaliteit en een betere gezondheid bij patiënten met één van die aandoeningen

We nodigen u uit op een persconferentie ter gelegenheid van de demonstratie van nieuwe chirurgische technieken op een workshop in Brussel, gehouden voor 120 Europese chirurgen en gastro-enterologen.

De nieuwe informatie handelt over laparoscopische (kijkoperaties) en transorale (via de mond) chirurgie voor obesitasbehandeling en transorale chirurgie voor reflux (maagzuurbranden).

Deze workshop wordt in Brussel op maandag 4 juni 2007 geleid door zowat de belangrijkste pioniers voor deze technieken.

Op woensdag 6 juni 2007 is er een persconferentie, waar informatie over de nieuwe chirurgische procedures door de dokters zelf zal worden voorgesteld. Vóór de persconferentie worden er geen resultaten en/of gegevens verstrekt.

Er zullen persmappen in print en digitaal beschikbaar zijn op de persconferentie met oa. fotomateriaal van de workshop.

U kunt vragen stellen en/of interviews afnemen van de chirurgen en gastro-enterologen die lezingen houden. Als u op 4 juni 2007 een cameraploeg of uw eigen fotograaf naar de werkgroep wilt sturen, gelieve dan te telefoneren naar +32 (0)473 88 22 37 voor de praktische gegevens.

Gelieve uw aanwezigheid op de persconferentie te bevestigen zodat wij uw persmap kunnen klaarleggen via isabelle@media-effect.be of bel Isabelle Verhelst op +32 (04)73 88 22 37.

Datum persconferentie: 6/6/07
Tijd: 10h (verwelkoming en verfrissingen vanaf 9h30) Gelieve minstens 15 minuten vooraf te registreren.

Plaats: UMC St-Pieter Ziekenhuis, in de conferentiezaal FORUM Hoogstraat 322, B-1000 Brussel

Er is parkeerplaats in het ziekenhuis.

Contact voor de pers: Isabelle Verhelst - +32 (0)473 88 22 37 of isabelle@media-effect.be

URL: http://www.lap-surgery.com Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR Link to Press Release - UK