Arcadis NV

Arnhem, 6 juni 2007

ARCADIS zet volgende stap in beëindiging NASDAQ-notering

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag, als vervolg op de eerdere aankondiging, bevestigd dat de notering aan de NASDAQ automatisch zal worden beëindigd na sluiting van de handel op de NASDAQ op 7 juni 2007. De onderneming blijft genoteerd aan Euronext Amsterdam. Na 7 juni kunnen Amerikaanse aandeelhouders in de Verenigde Staten ook handelen in ARCADIS aandelen via de over-the-counter-markt.

ARCADIS heeft aangeboden gedurende de 6 maanden die volgen op de dag van beëindiging van de NASDAQ notering, de kosten te vergoeden die aandeelhouders maken bij het omzetten van hun New York registeraandelen naar aandelen, die op Euronext kunnen worden verhandeld. Na deze 6 maanden zullen aandeelhouders de conversie zelf moeten bekostigen. Met ingang van 7 juni 2007 kunnen aandelen niet langer worden omgezet naar New York registeraandelen. ARCADIS aandeelhouders wordt aangeraden contact op te nemen met hun belastingadviseur om de consequenties van de conversie voor de verschillende belastingtypen in de V.S. goed te bekijken.

Aandeelhouders die geen ervaring hebben met het handelen in aandelen via Euronext, hebben het advies gekregen contact op te nemen met hun tussenpersoon voor meer informatie. Diverse market makers, waaronder Hudson Securities, Knight Equity Markets en later ook ABN AMRO, hebben zich geregistreerd als market makers in the over-the-counter-markt voor aandelen ARCADIS (ook wel Pink Sheets geheten). ARCADIS verwacht dat de liquiditeit van de handel in de V.S. aanzienlijk zal afnemen als gevolg van beëindiging van de NASDAQ notering, waardoor de onderneming op of rond 8 juni 2008 de registratie bij de Securities and Exchange Commission naar verwachting zal kunnen beëindigen.

De onderneming blijft onverminderd gecommitteerd aan haar Amerikaanse activiteiten en aandeelhouders en zet deze stap uitsluitend omdat gezien het geringe handelsvolume op NASDAQ, de voordelen van een notering aan de NASDAQ niet opwegen tegen de kosten die daaraan zijn verbonden.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 11.000 mensen en ruim ¤ 1,2 miljard omzet. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten. Verantwoordelijk en betrokken, denken en doen. Resultaat telt.

Contact
Joost Slooten
ARCADIS NV
tel: 026-3778604
e-mail: j.slooten@arcadis.nl