Gemeente IJsselstein


Verenigingen maken kennis met burgemeester Van den Brink

Datum: woensdag 6 juni 2007
Burgemeester Van den Brink wil graag weten wat er leeft in de stad. Daarom organiseert de gemeente voor verenigingen en organisaties kennismakingsbijeenkomsten met de nieuwe burgemeester.

Persoonlijk kennis maken met ruim 34.000 inwoners is echter onmogelijk. IJsselstein is een bruisende stad. Een stad die op zowel cultureel, sportief als op sociaal-maatschappelijk gebied veel te bieden heeft.

Kennismakingsbijeenkomst met verenigingen en organisaties Speciaal voor besturen van verenigingen en organisaties organiseert de gemeente kennismakingsbijeenkomsten om informatie en ideeën uit te wisselen. Op een zaterdag ontvangt de burgemeester groepen bestuursleden en vrijwilligers van aanverwante werkterreinen, zoals bijvoorbeeld sport, kunst, cultuur, maatschappelijk werk, mantelzorg, kerken, vluchtelingenwerk, liefdadigheid, jeugdwerk, natuurbescherming en toerisme. Zij stellen zich kort voor en geven aan wat zij belangrijk vinden, wat er speelt in IJsselstein en wat hun wensen zijn. De burgemeester luistert en reageert.
Deelnemen aan bijeenkomst
Wilt u deelnemen aan een bijeenkomst? Vul dan bijgaand formulier in en stuur dit naar de gemeente. U ontvangt een bevestiging van de gemeente voor uw deelname aan een bijeenkomst.