Ingezonden persbericht


Master of Systems Engineering Award van Juniper Networks voor Peter Straver van Motiv

Schiphol-Rijk, 6 juni 2007 - Juniper Networks Nederland onderscheidt Peter Straver van ICT-security-specialist Motiv met de Master of Systems Engineering Award. Straver krijgt de onderscheiding met het oog op zijn belangrijke bijdrage aan een aantal projecten binnen de overheidssector. Straver heeft als consultant voor pre-sales tot en met design en coördinatie een cruciale rol gespeeld bij het positioneren en installeren van de Juniper-oplossingen in die sector.

Juniper Networks heeft de Master of Systems Engineering Award geïntroduceerd om de inzet en het belang van de technische specialisten - de Systems Engineers - binnen het kanaal te benadrukken. Alleen Systems Engineers van resellers en distributeurs binnen het Juniper Networks J-Partner-programma komen voor de prijs in aanmerking.

"We zijn trots dat Peter Straver de Master of Systems Engineering Award heeft gewonnen. Motiv investeert veel in trainingen van zijn professionele medewerkers en we zijn blij dat dit niet onopgemerkt blijft. We zijn verheugd met deze waardering van onze partner Juniper Networks", aldus Bastiaan Bakker, Business Development Manager bij Motiv.

Juniper Networks kent de prijs elk kwartaal toe aan die persoon, die de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan het vergroten van het succes van het Juniper Networks-kanaal in Nederland. Elke drie maanden vraagt Juniper Networks aan de technische managers van de Nederlandse J-Partners om een werknemer te nomineren. Juniper Networks Nederland bepaalt op basis van ervaringen met de genomineerden, resultaten en argumentatie bij de nominatie wie de award wint.

###

Juniper Networks
Juniper Networks ontwikkelt specifieke IP-platforms met hoge prestatieniveaus. Klanten kunnen hiermee op elke schaal uiteenlopende services en applicaties ondersteunen. Serviceproviders, ondernemingen, overheden en onderzoeks- en onderwijsinstellingen vertrouwen op het Juniper-portfolio van netwerk-, beveiligings- en applicatieversnellingsoplossingen. Deze vormen een oplossing voor de meest complexe, snel veranderende problemen in de meest veeleisende netwerken.