Groep Colruyt

De Colruyt-winkel in Hamme is vernieuwd

Heropening op woensdag 6 juni 2007

De Colruyt-winkel in Hamme werd de voorbije vier maanden verbouwd en het assortiment uitgebreid. Klanten uit Hamme en omgeving kunnen er vanaf woensdag 6 juni de vernieuwingen en de laagste prijzen ontdekken.

Een opmerkelijke uitbreiding is de splinternieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Colruyt-beenhouwers versnijden en verpakken er het vlees ter plaatse in verschillende porties. Klanten kunnen het zo mee naar huis nemen.

Bij Colruyt worden de verse producten fris bewaard in een koelruimte. Die 'gekoelde versmarkt' is in Hamme vergroot: dat betekent nog meer dagvers geleverde groenten en fruit, charcuterie, ... En met een twintigtal extra diepvrieskoffers is er nu ook meer keuze in diepgevroren vis, vlees, desserts en voorgesneden groenten.

Aan de kassa zorgen 4 extra kassaposten, 10 in totaal, bovendien voor een snellere bediening en korte rijen.

Na de heropening komt er in Hamme ook een Collect&Go-afhaalpunt. Dat houdt in dat klanten thuis via internet hun boodschappen kunnen doorgeven en een dag later al afhalen aan het afhaalpunt, in de Colruyt-winkel van Hamme. Zo winnen klanten heel wat tijd. De servicekost bedraagt slechts 4,50 euro. Bovendien blijven de Collect&Go-klanten profiteren van de laagste prijzen.

Ook gerant Hilde Vanbasteaere is blij met de verbouwingen in haar winkel:
"De beenhouwerij, Collect&Go, meer kassa's, ... het zijn stuk voor stuk nieuwe troeven waarmee we onze klanten beter kunnen bedienen."

Meteen kan ze ook een paar extra krachten in haar ploeg verwelkomen: met 4 nieuwe bediende-verkopers en 6 beenhouwers erbij heeft ze nu de leiding over een ploeg van 44 medewerkers. Vanbastelaere: "We staan nu al een tijdje in onze vernieuwde winkel: we hebben de producten zelf uitgestald in de rekken en weten dus alles perfect staan. Mocht een klant even twijfelen waar hij iets kan terugvinden, dan kunnen we hem snel tonen waar wat staat. We zijn er helemaal klaar voor!"

Colruyt Hamme
Damstraat 91
9220 Hamme
Tel. winkel: 052 47 70 53
Openingsuren:
ma-do: 9 - 20 u
vr: 9 - 21 u
za: 9 - 19 u