Outdoor Gelderland start Hippo Zorg Jumping Challenge seizoen

Begin juni wordt het startschot gegeven voor een nieuwe seizoen van de Hippo Zorg Jumping Challenge. De spannende springserie biedt de grootste prijzenpot uit de geschiedenis van de basissport in de klassen L, M, Z en ZZ. De eerste selectiewedstrijd van de officiële KNHS-competitie wordt verreden tijdens Outdoor Gelderland, van 6 tot en met 10 juni in De Steeg. Ook het nationale concours Outdoor Utrecht, van 21 tot en met 24 juni in Maarsbergen, staat op de kalender. Deelnemers hebben de mogelijkheid zich zowel voor, als na de eerst verreden selectiewedstrijd op te geven voor de Hippo Zorg Jumping Challenge. Hierbij is het wel belangrijk dat de inschrijving plaatsvindt voor aanvang van de tweede selectiewedstrijd, anders komen de vergaarde punten in de eerste omloop te vervallen. Vele kwalificatiewedstrijden door heel Nederland bieden deelnemers de kans om zich te kwalificeren voor de halve finale tijdens Hippisch Hengelo in december 2007. De beste halve finalisten zullen de finale rijden in januari 2008 tijdens Jumping Amsterdam, waar de enorme prijzenpot wordt uitgekeerd.

Hippo Zorg BV is een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan voor deze nieuwe breedtesportserie. Hippo Zorg is een van de grootste paardenverzekeraars binnen Europa en veruit marktleider binnen de Benelux. Ze is specialist in het verzekeren van recreatiepaarden, internationale sportpaarden, dekhengsten en stoeterijen. Hippo Zorg BV is een bedrijf dat met 22 werknemers 365 dagen per jaar, 24 uur per dag service verleent aan haar klanten. Hippo Zorg paardenverzekeringen is veruit marktleider binnen de Benelux. In de klantenkring bevinden zich vele prominente ruiters, stoeterijen en hengstenhouderijen.

Tijdens elke Hippo Zorg Jumping Challenge selectiewedstrijd ontvangen de winnaars tevens een prachtige statiedeken, aangeboden door Harry's Horse. Harry's Horse is groot leverancier van alle artikelen voor paard én ruiter en biedt een uitgebreid assortiment voor elke paardenliefhebber. Het is voor organiserende rijverenigingen mogelijk om zich aan te melden als selectiewedstrijd. De wedstrijden die gelden als kwalificatie voor de Hippo Zorg Jumping Challenge 2007/2008 starten vanaf begin juni. Het seizoen loopt door tot de halve finale in Hengelo in december 2007. Verenigingen en ruiters kunnen zich nu aanmelden als selectiewedstrijd of deelnemer door te bellen met de organisatie van Jumping Amsterdam op telefoonnummer 020-4655446. Voor meer informatie, de competitiebepalingen en kalender kunt u terecht op www.jumpingamsterdam.nl.