Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging

06-06-2007

Diplomering Perfecto Careyn: 'Passie - Professionaliteit - Pret'

Op 24 mei jl. hebben 11 verzorgenden van Careyn de leergang 'Perfecto, voortrekkers in de verzorging' afgerond. Door de groep zelf was voor de diploma-uitreiking een afwisselend programma samengesteld met als titel 'Passie - Professionaliteit - Pret'. Aan de hand van twee stellingen ontstond een levendige discussie onder aanwezigen. Vervolgens hield Janneke van Vliet, lid raad van bestuur Vlietland Ziekenhuis, een vlammend betoog over de noodzaak van passie en professionaliteit voor verzorgenden en verpleegkundigen. Na de feitelijke diploma-uitreiking werd de middag afgesloten met het Perfecto lied.

Perfecto leidt verzorgenden op voor een betere zorg. Deze voortrekkers worden getraind om een rolmodel te zijn voor anderen en collega's op de werkvloer enthousiast te maken voor vernieuwingen in hun vakgebied.

De verzorgenden van Careyn zijn de vijfde groep die met succes het leertraject afrondt. Op dit moment volgt nog een andere groep de leergang: Osira-groep in Amsterdam.

Lees meer over perfecto

11 nieuwe voortrekkers in de verzorging vieren hun diplomering: v.l.n.r. zittend: Jenny Cornelisse, Anneke Kramer, Erica Toering. V.l.n.r. staand: Ariane Euser, Mieke Groenendijk, Nicolette van Balen, Helma van Zuidam, Petra Boer, Coosje Siemensma, Kirsten Muys, Claudia Waal.
Klik hier