Politie Zeeland


---


O-1907-2007 Hennepkwekerij ontmanteld
Politie Zeeland heeft woensdagmorgen in een loods in Sint Maartensdijk ongeveer 500 hennepplanten en de benodigde apparatuur voor het kweken van hennep aangetroffen, in beslaggenomen en vernietigd.
Er zijn geen aanhoudingen verricht.

O-1908-2007 Duitse vrachtwagenchauffeur bekeurd
Woensdagmiddag is op de A58 een 34-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur bekeurd voor het rijden met gevaarlijke stoffen door de Vlaketunnel.
Hij reed met stoffen van de klasse 4.3. Alle stoffen van deze klasse zijn verboden om mee door een tunnel te rijden.

W-1909-2007 Aanrijding brommer / auto
Vanavond omstreeks 18.25 uur vond op de kruising Gerbrandystraat / van Hogendorpweg in Vlissingen een aanrijding plaats.
Een 20-jarige bromfietsster uit Middelburg verleende op vermeld kruispunt geen voorrang aan een 23-jarige automobiliste uit de gemeente Veere.
Er was enkel blikschade.

W-1910-2007 Aanhoudingen voor poging oplichting, politie doet oproep
Politie Zeeland heeft vanmiddag om 16.05 uur op de Gildeweg in Vlissingen twee mannen en een vrouw aangehouden.
De drie personen en een kind met een Oost-Europees uiterlijk zijn aangehouden terzake poging oplichting. Ze spraken mensen aan en probeerden zo nep-sieraden te verkopen.
De personen zouden zich verplaatsen met een zwarte Audi stationwagon. Mogelijk dat er ook gebruik wordt gemaakt van een ander voertuig, namelijk groen/grijze Opel Vectra.
De politie wil graag in contact willen komen met mensen die slachtoffer zijn geweest van oplichting door soortgelijke personen of die met hen in aanraking zijn geweest.


Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.





Politie Zeeland