Wageningen Universiteit

en msc Voorlichtingsdag BSc en MSc

7 jun 2007

Onderdeel: Wageningen Universiteit

Donderdag 7 juni kun je voor de laatste keer voor de zomervakantie persoonlijk kennis maken met de studenten en opleidingen van Wageningen Universiteit. De voorlichtingsdag is speciaal bedoeld voor VWO-ers en bijna afgestudeerde studenten die komend jaar aan een BSc- of MSc-opleiding willen beginnen. Je kunt je hieronder aanmelden voor de voorlichtingsdag voor BSc of MSc, afhankelijk van je interesse.Â

VWOâers
Met de examens achter de rug en de vakantie voor de boeg heb je begin juni eindelijk een rustig moment om na te denken over de studie die je wilt gaan volgen.
Wij zetten op 7 juni onze deuren wijd open om je een blik te geven achter de schermen van het studentenleven in Wageningen. In het ochtendprogramma geven docenten en studenten presentaties over de inhoud en opzet van de verschillende opleidingen, je beroepsmogelijkheden en stagelopen in binnen- en buitenland.

In het middagprogramma heb je de kans om met studenten een middag mee te lopen. Je volgt een college of practicum en krijgt daarmee de kans om echt sfeer te proeven.

Je kunt je hier aanmelden voor de voorlichtingsdag voor BSc:
* Aanmelden voor BSc

Afgestudeerden
Zit je in de laatste fase van je studie en denk je erover een masteropleiding te gaan volgen?
Op 7 juni gaan onze voorlichters in de ochtend graag een persoonlijk gesprek met je aan. Ook kun je aan studenten vragen hoe zij aan hun master invulling geven.

In de middag kun je samen met een student bij een van onze 30 masteropleidingen op locatie kijken of de inhoud ook echt aansluit bij jouw ambitie.

Je kunt je hier aanmelden voor de voorlichtingsdag voor MSc:
* Aanmelden voor MSc




Zie het origineel
Voorlichtingsdag BSc en MSc