Ingezonden persbericht


Kaarten Eigen Huis & Tuin Event met korting in de voorverkoop

Zien, proberen én doen op nieuwe klusevenement Eigen Huis & Tuin

Nu de winterkleren écht de kast in kunnen, is het de hoogste tijd om ook een frisse wind te laten waaien door huis en tuin. Op Eigen Huis & Tuin Event, het nieuwe doe-evenement voor wonen, klussen en tuinieren doe je daar als bezoeker niet alleen ideeën en inspiratie voor op, maar is het vooral een kwestie van veel uit proberen en testen. Op de verschillende Activiteitenpleinen kunnen bezoekers bijvoorbeeld zelf behang combineren, oefenen met het plaatsen van een thermostaatkraan en persoonlijk advies krijgen voor tuin- of woninginrichting. Ook handig: alle producten die op de Activiteitenpleinen worden gedemonstreerd zijn op de beurs te koop. Iedereen kan dus thuis direct aan de slag! Kaarten voor Eigen Huis & Tuin Event zijn vanaf deze week te koop -met korting- via www.eigenhuisentuinevent.nl en bij ieder Praxis-filiaal.

Zelf klussen: een makkie
Zelf klussen hoeft niet moeilijk, ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Soms is het gewoon een kwestie van doen! De Activiteitenpleinen van Eigen Huis & Tuin Event zijn daar een ideale plek voor. Bezoekers kunnen hier uitgebreid oefenen met verschillende technieken, gereedschappen en producten. Op het badkamerplein van Plieger en Grohe leer je bijvoorbeeld een toilet en thermostaatkraan installeren. De vereniging Klusbedrijven laat zien dat een muurtje maken of dakraam plaatsen niet ingewikkeld is. En zijn er behangplannen? Bij Spits Wallcoverings combineer je een eigen behang en test je gelijk de nieuwe behanglijm van Bison. De nieuwste bladruimer van Black & Decker kan worden getest in een potje voetbal en Praxis verzorgt verschillende workshops en demonstraties. Gereedschap testen kan bij Black & Decker en Kinzo.

Praxis Stalenkamer en Inspiratiekamers
Wie liever wil kijken en meer wil weten over sfeer in huis en tuin kan terecht in de Praxis Stalenkamer. Professionele stylisten laten daar zien hoe kleurgebruik, behangkeuze en inrichting van invloed zijn op de sfeer in een woning. Wie wil, kan gratis een moodboard maken. Persoonlijk advies krijgen kan ook: aan de hand van een foto en/of plattegrond van een ruimte in huis geven de stylisten een advies-op-maat. Meer inspiratie en ideeën kun je opdoen in de 'straat' met inspiratiekamers die in een bepaalde stijl en kleur zijn ingericht. Er zijn kamers in de volgende stijlen: slaapkamer, badkamer, keuken, living, babykamer, kinderkamer, kantoor en zolder of hal. Behoefte aan tuinadvies? Bij De Tuinen van Appeltern zorgen erkende hoveniers voor een schetsontwerp, op basis van een plattegrond of foto.

Thomas, Lodewijk en Corine
De presentatoren van het TV-programma Eigen Huis & Tuin -Corine, Thomas en Lodewijk- zijn dagelijks aanwezig en geven diverse workshops en demonstraties.

Praktisch
Eigen Huis & Tuin Event vindt plaats van donderdag 7 juni tot en met zondag 10 juni 2007. Openingstijden: do en vrij 10.00-18.00 uur, za en zo van 10.00-17.00 uur. Entreeprijs: ¤ 12,50. In de voorverkoop zijn toegangskaarten met korting te koop bij alle Praxis-filialen. Een kaartje kost dan ¤ 10,-. Via www.eigenhuisentuinevent.nl koop je kaarten voor 11,-. Meer informatie op www. eigenhuisentuinevent.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht