Senternovem


11-05-2007 | Jaarlijks PIANOo-congres in de Beurs van Berlage 7 juni 2007

"De vlucht van de hommel - Kruisbestuiving naar innovatie in inkoop en aanbesteding" is dit jaar de titel van het jaarlijkse PIANOo-congres. Inkopers uit alle lagen van de overheid kunnen op deze dag allerlei vruchtbare informatie uitwisselen. Ze komen bovendien in aanraking met mensen en organisaties die iets voor ze kunnen betekenen.

PIANOo staat voor Professioneel en Innovatief Aanbesteden, Netwerk voor Overheids-opdrachtgevers. Iedereen die zich bij de publieke sector bezighoudt met het aanbesteden van werken, leveringen en diensten kan bij het netwerk terecht voor informatie, advies en praktische tips. PIANOo is een kennisnetwerk dat uw ervaringen en uw vragen op het gebied van aanbesteden bij elkaar brengt. Via PIANOo helpen collega's binnen de publieke sector elkaar verder op weg.

Het blijft op het PIANOo-congres dan ook niet bij luisteren. PIANOo wil de deelnemers aan het congres prikkelen tot het délen van hun kennis. Dat gebeurt in 23 workshops waar alle facetten van het inkopen en aanbesteden uitvoerig aan bod komen. Specialisten op het vakgebied stellen daar onderwerpen aan de orde die variëren van het opstellen van een Gedragscode tot inkopen door waterschappen en het terugdringen van administratieve lasten.

Dit tweede PIANOo-congres zal worden geopend door minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken, tijdens een plenaire bijeenkomst die de vlucht van de hommel op verrassende wijze inzet. Ook andere prominenten zullen aan deze opening deelnemen.
Op 7 juni kunt u uitdrukkelijk niet alleen luisteren en kennis opdoen. Netwerken is een even belangrijk onderdeel van de dag. Tijdens het congres zal daarvoor alle ruimte zijn: "De vlucht van de hommel" biedt er alle gelegenheid voor. Voor uw aanmelding en voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.PIANOo.nl.