Gemeente Barneveld


Jaarverslaggeving 2006

Afbeelding bij bericht

Het college van B&W van Barneveld heeft in de Jaarverslaggeving 2006 aangegeven wat in het afgelopen jaren aan activiteiten is uitgevoerd of in gang gezet. De Jaarverslaggeving wordt op 7 juni 2007 door de gemeenteraad behandeld.

De Jaarverslaggeving 2006 - waarin staat aangegeven wat de gemeente Barneveld in het afgelopen jaren in gang heeft gezet of heeft uitgevoerd - is te bekijken via deze link

In de Bestuursrapportage I wordt melding gemaakt van de (financiële) veranderingen ten opzichte van de begroting, die in november 2006 is gepresenteerd en door de gemeenteraad is vastgesteld. In de maanden na het vaststellen van de begroting zijn er vrijwel altijd (financiële) bijstellingen en die worden door middel van deze bestuursrapportage inzichtelijk gemaakt.

In de derde plaats, maar zeker niet minder belangrijk, heeft het college van B&W de conceptversie van de Kadernota 2008 gepresenteerd. In deze Kadernota geeft het college aan, waar de de gemeente Barneveld zich de komende tijd mee wil bezighouden. Vorig jaar is de Kadernota voor het eerst op deze manier behandeld; dit jaar is het dus de tweede keer, dat in de Kadernota vooral de plannen en wensen voor de toekomst staan. En dus is het ook voor de gemeenteraad een belangrijk document, op basis waarvan hij de plannen van het college kan beoordelen. Dat krijgt zijn beslag tijdens de zogenoemde kadernotavergadering op 7 juni aanstaande, waarvoor de hele dag is gereserveerd. Zie te zijner tijd onder Bestuur en Organisatie / Vergaderingen/Vergaderstukken raad.
Mutatiedatum 16/05/2007