Gemeente Dinkelland


PERSUITNODIGING

Van: Birgit Boode
Datum: 4 juni 2007

Informatie-bijeenkomst over bedrijfsnatuurplannen


---

De gemeente Dinkelland organiseert op donderdag 7 juni een informatiebijeenkomst over de bedrijfsnatuurplannen. Het doel van een bedrijfsnatuurplan is om recreatiebedrijven beter in te passen in het landschap, de natuurwaarden op en rond het recreatiebedrijf te verbeteren en de beleving van het landschap (beeldkwaliteit) te verbeteren.

Alle eigenaren van een regulier kampeerterrein en een bungalowpark staan positief tegenover het opstellen van een bedrijfsnatuurplan voor hun onderneming en zullen allen aanwezig zijn op de informatiebijeenkomst.


---

Mededelingen voor de redactie:

Wij nodigen u van harte uit om op donderdag 7 juni om 14.00 uur aanwezig te zijn op de informatiebijeenkomst over de bedrijfsnatuurplannen. Tevens wordt u dan in de gelegenheid gesteld een foto te maken van alle betrokken partijen. Locatie: Camping De Papillon, Kanaalweg 30, Denekamp.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met wethouder Evert-Jan Krouwel op telefoonnummer 0541-854 154 of met team communicatie, Birgit Boode op telefoonnummer 0541 -854 100 of 06-52624307.

---- --