Nationale-Nederlanden

Jong en Wild Oranje: unieke samenwerking tussen Nationale-Nederlanden en Radio 538
04-06-2007

Rondom de finale van de UEFA EK Onder 21 slaan Nationale-Nederlanden en Radio 538 de handen ineen om een ludieke en unieke voetbalhappening te organiseren. Jong & Wild Oranje is het ultieme gelegenheidsteam met Ruud de Wild in de rol van coach.

Het team bestaat uit elf personen (mannen en vrouwen), waarvan vijf luisteraars en zes BN'ers. Luisteraars kunnen zich als speler aanmelden via de site www.radio538.nl. Het elftal bestaat verder uit enkele BN'ers en om toch nog wat lijn in het spel te krijgen zijn Brian Roy, Mark van Hintum, John van den Brom en Peter van Vossen door Ruud gevraagd zijn team te versterken.

Donderdag 7 en 14 juni gaat het Jong & Wild Oranjeteam het land in om wedstrijden te spelen. Aanstaande donderdag speelt Jong & Wild Oranje haar eerste wedstrijd in het hart van Amsterdam. Een week later wacht de tweede zware wedstrijd in de Rijksjeugdinrichting de Hunnerberg in Nijmegen. Ruud's elftal neemt het daar op tegen een team van jongeren die in de jeugdinrichting verblijven. In RuuddeWild.nl is het live verslag te horen van beide wedstrijden.

RuuddeWild.nl wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag van 16.00- 19.00 uur. Naast de selectie van de teamleden voor Jong & Wild Oranje worden tijdens de uitzendingen op Radio 538 kaarten verloot voor wedstrijden van de UEFA EK Onder 21. Deze kaarten worden beschikbaar gesteld door Radio 538 en Nationale-Nederlanden.

Nationale-Nederlanden is sinds 1988 partner van de KNVB. Onlangs is de samenwerking met de KNVB rondom Jong Oranje geïntensiveerd om een belangrijke bijdrage te leveren aan de vervulling van een belangrijke doelstelling: de kwalificatie van Jong Oranje voor de Olympische Spelen in Bejing. Nationale-Nederlanden en Radio 538 zijn beide officiële partner van de UEFA EK Onder 21.