Persberichten Binnensticht, 08.30 uur

Utrecht, 07-06-2007

Rijden onder invloed

DE BILT- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 00.30 uur werd een 44-jarige man uit Vaasen gecontroleerd op de Soestdijkseweg zuid. De man bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 390 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Brillendief

ZEIST- Op woensdagmiddag werd een brillendief aangehouden. Omstreeks 15.10 uur wilde een 42-jarige man met een niet betaalde bril de winkel aan de 1e Hogeweg verlaten. Dit werd gezien door winkelpersoneel en de man werd aangehouden door de gewaarschuwde agenten. De man werd ingesloten voor verhoor.

Vrouw lastig gevallen

ZEIST- Op woensdagavond werd een vrouw lastig gevallen door een onbekende man. Omstreeks 23.45 uur reed een vrouw (leeftijd onbekend) over de Slotlaan. Uit tegenovergestelde richting kwam een onbekende persoon tegemoet rijden. De vrouw zag dat hij na het passeren omdraaide en achter haar aanreed. Om een gegeven moment pakte de man de vrouw vast bij haar arm. Doordat de vrouw hard begon te schreeuwen, vluchtte de man.

De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt hen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.