EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

06/07/2007 - Chris Bruggink nieuwe voorzitter EVO

Het Algemeen Bestuur van EVO heeft 6 juni Chris Bruggink als nieuwe algemeen voorzitter benoemd. Hij volgt Paul Bekking op, die door het Algemeen Bestuur werd benoemd tot Erevoorzitter.

Algemeen directeur Dick van den Broek Humphreij (EVO): âWij zijn Paul Bekking zeer dankbaar voor de wijze waarop hij EVO dichter bij de leden heeft gebracht. In Chris Bruggink hebben we de ideale opvolger gevonden om dat proces voort te zetten. Hij is een ervaren bestuurder en weet als geen ander wat er leeft bij onze leden.â

Chris Bruggink: âEVO is een vereniging van, voor en door ondernemers. De relatie met die 30.000 ondernemers willen we de komende jaren versterken. Door dagelijks contact met onze achterban weten we steeds beter wat bedrijven waarderen in het EVO-collectief. En kunnen we hen heel gericht helpen met een krachtige politieke lobby, advisering, opleidingen en kortingen op producten en diensten.â

Bruggink is al geruime tijd betrokken bij EVO als vice-voorzitter van het regiobestuur Utrecht en bestuurslid van het Algemeen Bestuur. Bruggink is 61 jaar, gehuwd en heeft twee kinderen. Hij heeft sinds het eind van de jaren zeventig diverse functies bij overheid en in het bedrijfsleven uitgeoefend. Na managementfuncties bij Rijkswaterstaat en banen in het drinkwatermanagement werd hij in oktober 2006 lid van de Raad van Bestuur van Vitens, het grootste waterbedrijf van Nederland.

Bruggink was in het verleden naast zijn activiteiten bij EVO in verschillende bestuursfuncties actief, onder andere als lid van de Raad van Commissarissen van Kiwa NV en Aquanet.